Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek is tönkreteszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is tönkreteszi a legtöbb házasságot a pénztelenség?

Figyelt kérdés

Egyre többet veszekszem a párommal a pénz miatt. Fáj, hogy szinte semmit sem tudok megvenni magamnak mivel élnünk is alig van miből. Jelenleg gyeden vagyok és két évig nem is vesznek vissza dolgozni mivel vettek fel a helyemre mást. Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tegyek?

A páromnak sincs rendes munkája mivel az ország legszegényebb részén élünk, albérletben. Ha elköltöznénk akkor oda lenne a munkahelyem és a családom is.

2013. nov. 29. 12:02
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:

Tehát..? Senki sem azért öl embert, hogy börtönbe kerüljön, mégis megtörténik.

A kérdező meg felrakott egy provokatív, kamu kérdést, mert erre élvezkedik. Aztán lebukott. Nehéz egy ilyen mellett elsétálni...

2013. nov. 29. 17:52
 62/66 anonim ***** válasza:
Én se örülnék ha nehezen sétálnának el mellette.
2013. nov. 29. 17:57
 63/66 anonim ***** válasza:
m
2013. nov. 29. 17:57
 64/66 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes. Mi is kevés pénzből élünk. Szórakozásra, vagy hobbira szoktunk költeni (könyvek), de nem mindig jut rá.

A férjem 120 körül keres, én 30 ezret. Azt amit én keresek el sem költjük, hanem félretesszük. Semmilyen más munkát nem találtam. Így is 2 és fél évig nem volt semmilyen munkám. Nem tudok mit csinálni. Keresek közben rendes melót, de egyszerűen nem vesznek fel sehová. 99%ban fel sem hívnak, ha önéletrajzot küldök. Pedig egy sima irodai munkára fel kéne venniük. Nem is akarok sok fizetést. Mondjuk 85-100 ezer már maga lenne az álom:)

Mégsem veszekedtünk még soha a férjemmel a pénzen. Eszünkbe se jutott soha...ilyen hülyeség miatt vitázni. Na meg másért sem. Ruhát 4 éve nem vettem, nem is áll szándékomban, csak ha nagyon muszáj lesz.

Boldogok vagyunk sok pénz nélkül is.

Ha szerencsém lenne és találnék valami jobban fizető munkát, akkor jobb lenne a helyzet, bár akkor sem költenék sokkal többet + 10 ezer forintnál havonta. Leszámítva a bérletet.

27/N

2013. nov. 29. 21:08
 65/66 anonim ***** válasza:

Azt azért be kéne látni, hogy csak és kizárólag a TE tehetsz arról, hogy mennyit keresel, milyen állásod van. Talán tanulással és karrierépítéssel kellett volna foglalkozni mielőtt becsúszik a gyerek. Ez akkor is igaz lenne, ha milliomos lenne a párod, mert a pénz bármikor elúszhat, a férj bármikor leléphet és akkor ott vagy 0 forinttal egy érettségivel egy gyerekkel.

Ha pedig mástól várnád el hogy eltartson, akkor miiliomost kellett volna keresned, nem egy szerencsétlent idegesíteni azzal, hogy keressen többet. De napi 10 ilyen kérdés van itt, mindenhol 8 féleképpen védekeznek és mégis becsúszik a gyerek, a pár (aki persze nem férj) pedig vagy iszik vagy lop vagy csak inkompetens minden téren.

Nem lehet hogy a saját életünkért MI vagyunk a felelősek? És nem a szomszéd meg nem a férj meg nem az anyós? Csak kérdezem, lehet hogy nincs igazam...

L21

2013. nov. 30. 08:01
 66/66 anonim ***** válasza:

az elvarasok egymas irant a kapcsolat gyilkosai.

Mindenki a maga elete kovacsa.

Kifogasgyar az van boven.

Menjetek kulfoldre dolgozni.

Gyerek bolcsibe babysitterhez irany a munka

Joban rosszban kozossen a hazassag lenyege o nem keres maradjon a gyerekkel es te dolgozz.

2013. nov. 30. 08:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!