Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek is tönkreteszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is tönkreteszi a legtöbb házasságot a pénztelenség?

Figyelt kérdés

Egyre többet veszekszem a párommal a pénz miatt. Fáj, hogy szinte semmit sem tudok megvenni magamnak mivel élnünk is alig van miből. Jelenleg gyeden vagyok és két évig nem is vesznek vissza dolgozni mivel vettek fel a helyemre mást. Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tegyek?

A páromnak sincs rendes munkája mivel az ország legszegényebb részén élünk, albérletben. Ha elköltöznénk akkor oda lenne a munkahelyem és a családom is.

2013. nov. 29. 12:02
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy megtartottam mivel nekem kellett volna elmennem az abortuszra és nem neki. Leírom még egyszer,hogy amikor összejöttem vele nem hittem volna, hogy sehol nem fog munkát kapni.
2013. nov. 29. 12:53
 32/66 anonim ***** válasza:
100%

De ezzel, hogy haragszol rá, emnnyivel vagytok előrébb? Költözni nem akarsz, dolgozni nem akarsz. Csak ülsz és tőle várod a megoldást.

Nem mered rábízni a saját gyerekét?????

Még mindig nem értem, minek kellett egy ilyen kapcsolatba gyerek. Csak őt sajnálom.

2013. nov. 29. 12:53
 33/66 anonim ***** válasza:
100%
Ha pénz van az is tönkreteszi a házasságot, mert ugye akkor szeretõ is lesz, ha nincs pénz,az meg azért.Nem jó már ebben a mai világban semmi sem!
2013. nov. 29. 12:54
 34/66 A kérdező kommentje:
Egy férfi nem ért úgy a gyerekekhez mint egy nő. Mi lesz, ha beteg lesz a kicsi? Úgyis nekem kellene vele otthon maradnom. Ha oviba lesz így is nehéz lesz a szünetekben szabit kivennem.
2013. nov. 29. 12:55
 35/66 anonim ***** válasza:
100%
Ti ketten megérdemlitek egymást.
2013. nov. 29. 12:57
 36/66 A kérdező kommentje:
#30/34. Akkor is a családjáért lopott, hogy a kislányának legyen mit ennie.
2013. nov. 29. 12:57
 37/66 anonim ***** válasza:
100%
Tehát már akkor sem tudtátok etetni a gyereket amikor még dolgozott. Ez egyre szebb.
2013. nov. 29. 12:58
 38/66 anonim ***** válasza:
88%
"Egy pici babát pedig nem szivesen bíznék rá, felügyelet nélkül" - igen, ezt megértem Kérdező, én is erősen gondolkodtam, hogy rá merjem-e bízni a zasszonyra, tekintve, hogy az első napokban csak én mertem megfürdetni, ő szabályosan félt tőle:)))
2013. nov. 29. 12:59
 39/66 A kérdező kommentje:
Ez már több mint húsz éve volt, akkor még az első feleségével lakott. Hogy mi történt akkor nem tudom.
2013. nov. 29. 13:00
 40/66 anonim ***** válasza:
86%

ezért a családért kár volt lopnia. jobban járt volna ha lelép s otthagy téged a szarban.

akkor most becsületes lenne s több esélye lenne egy rendes nőre

2013. nov. 29. 13:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!