Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is tönkreteszi a legtöbb házasságot a pénztelenség?
Egyre többet veszekszem a párommal a pénz miatt. Fáj, hogy szinte semmit sem tudok megvenni magamnak mivel élnünk is alig van miből. Jelenleg gyeden vagyok és két évig nem is vesznek vissza dolgozni mivel vettek fel a helyemre mást. Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tegyek?
A páromnak sincs rendes munkája mivel az ország legszegényebb részén élünk, albérletben. Ha elköltöznénk akkor oda lenne a munkahelyem és a családom is.
Tehát 20 éve lopott és most nem kap munkát. Hihető.
Ha meg mégis: tudtad, kivel vállalsz gyereket. Most meg panaszkodsz. Hát nem kell. Ezt főzted, edd meg.
Kedves Kérdező!
A tesóm is lopott már munkahelyen, nem vagyok büszke rá. Ettől függetlenül kap munkát. Pedig még 20 év sem telt el.
Szerintem ezt te magyarázod bele, hogy legyen egy plusz dolog, amiért rugdoshatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!