Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is tönkreteszi a legtöbb házasságot a pénztelenség?
Egyre többet veszekszem a párommal a pénz miatt. Fáj, hogy szinte semmit sem tudok megvenni magamnak mivel élnünk is alig van miből. Jelenleg gyeden vagyok és két évig nem is vesznek vissza dolgozni mivel vettek fel a helyemre mást. Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tegyek?
A páromnak sincs rendes munkája mivel az ország legszegényebb részén élünk, albérletben. Ha elköltöznénk akkor oda lenne a munkahelyem és a családom is.
Mindenkinek megnehezíti az életét a pénztelenség, akár házas, akár nem. És igen, sok vitát is szül, ami egyébként lehet, hogy nem lenne.
Próbáljatok megnyugodni és megbeszélni, hogy ezzel nem segítetek magatokon, ha még ti is veszekszetek.
És gondolj arra, hogy ha nem lennétek egymásnak, attól több lenne a pénz? Nyilván nem, és akkor társad sem lenne.
Mindenkinek fáj, hogy nincs elég pénze, nincs ezen mit megértenie a párodnak.
A kérdés, hogy akkor miért veszekszel vele?
Az előtted szóló nagyon szépen rávilágított a lényegre.
Ja, hogy őt hibáztatod. Úgy nehéz.
Amikor én terhes voltam, a páromat kirúgták. Nem volt egyszerű. Én is sokat idegeskedtem, de tudtam hogy nem az ő hibája, hogy mindent megtesz hogy kapjon munkát.
Ha pedig téged most nem vesznek még vissza 2 évig és albérletben éltek, akkor miért nem tudtok elköltözni? A munkádat nem veszíted el, viszont a párod találhatna. És ha ő talál, akkor te is elkezdhetsz ott keresni. Ha pedig nem talál, akkor visszaköltöztök és te visszamész dolgozni.
"Akkor kinek a hibája?"
Természetesen a párodé.
Pontosan úgy, ahogyan természetesen a te hibád, hogy egy ilyet választottál párodnak. Nyilván nem illetek össze, ha neked egész másra van igényed, mint amit ő biztosítani tud/akar, akkor minek nyúzni egymást?
De ha 2 évig még nem vesznek vissza dolgozni,akkor 2 évig miért nem költöztök olyan helyre,ahol párodnak lenne melója?
Aztán ha letelik a 2 év,el lehet dönteni,hogy visszaköltözés vagy te is keresel más melót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!