Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szivesen élnék poligam házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szivesen élnék poligam házasságban? Mi a véleményetek e fajta hazassagtipusrol ?

Figyelt kérdés
Te kipróbalnad? Magyarorszagon van rá mód lehetőség? 30 éves 2 gyermekes családanya vagyok bem swingerkedesrol beszélek
2013. nov. 20. 19:15
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
90%

37: Miért menne többet keresni?

Ha van olyan, hogy valaki beteljesül egyvalakivel, akkor miért ne lenne olyan, aki beteljesül 3 szerelemmel? Nem lenne éhes, nem maradna szabad érzelmi kapacitása.

Akinek egyvalakije van és nem 100%-os, az is állandóan ezen kattog, hogy jó-e ez az egy vagy kéne-e másik... Nincs különbség.

2013. nov. 21. 01:08
 42/50 anonim ***** válasza:
63%
Egyébként a különbség CSAK ennyi: hogy polinak GONDOLOD Magad, és akkor nem ostorozod Magad belül, és nem szégyelled más előtt sem, ha ma is a gimis szerelmedről álmodozol, holott most mással vagy, illetve ha mononak GONDOLOD Magad, és akkor de.
2013. nov. 21. 01:10
 43/50 anonim ***** válasza:
63%
Én butaságnak tartom az általánosítást. Lehet, hogy az egyik nem lépne félre ha így élne, de attól még a másik lehet olyan típus akit ez tönkretenne. A házasság két emberről szól és nem többről. Aki poligám kapcsolatra vágyik, annak pedig nem muszáj megházasodni (nálunk tilos is a bigámia). :)
2013. nov. 21. 01:27
 44/50 anonim ***** válasza:
43%
Én SOHA nem próbálnám ki ,ugyanúgy ahogy swinger klubot és a 3-as szexet sem !!!! Én biztos nem nem osztoznék a páromon soha ! Az ilyen dolgokat meghagyom azoknak ,akiknek ez belefér az értékrendjébe .(Az enyémbe nem !) Ha valaki így akar élni tegye ,magánügye !
2013. nov. 21. 06:12
 45/50 anonim ***** válasza:

ehhez a hosszú hosszászóláshoz annyit fűzznék hozzá, hogy itt nem az szokott lenni a gond hogy a generációk szokásai eltérnek, hanem az, hogy ezeket nem tolerálják. nem tekintik tárgyalópartnernek se egymást. emlékszem a dédnagymamám mennyit problémázott azon, hogy délben álmosan kimegyek s reggelizek, annál az asztalnál amin ő éppen ebédel. meghitt beszélgetés helyett hogy ki hogy látja a világot, az ezen való problémázás ment. s egy idő után egyedül ebédelt délben, én pedig egyedül reggeliztem inkább fél egykor s most utólag nem értem, nem egy meghitt közös evés lett volna az igazán értékes? nos, neki nem. szidják a fiatalságot laza életmódja miatt, miközben gyakran maguk az öregek nem képesek rájönni mik az igazi értékek. bár, most meg én diktálok... tényleg más a generációk értékrendje, s emiatt hullik szét a nagycsalád. de nem vagyok benne biztos, hogy ugyanaz a generáció is megérti egymást manapság. bőven van köztük is aki felsőbbrendűnek tartja a saját értékrendjét s rá akarja erőltetni a másikra.

szerintem ez az oka a nagycsaládok széthullásának, nem pedig a fejlődés. max a fejlődés miatt ez a probléma jobban kijön.

2013. nov. 21. 07:52
 46/50 A kérdező kommentje:

nem voltam gépnél pár perc erejéig felléptem majd elolvasom a kommnenteket. ment a zöld kéz mindenkinek.

köszönöm a válaszokat és igen ismerem a magyar helyesírást de mobilon pötyögtem este:)

2013. nov. 21. 07:58
 47/50 anonim ***** válasza:

45: Ez a szeretni nem tudás a dédid részéről, hogy azt keressük a másikban, ami szétválaszt, és hogy bántjuk amiatt, mert más, mint mi. Biztos Te is ismersz olyanokat, akik sose beszélgetnek fiatalokkal, csak szidják őket, és olyanokat is, akik imádják és keresik a sokkal fiatalabbak társaságát. Tőlük soha nem hallod, hogy sorolnák, hogy mi mindent csinálnak szerintük rosszul az emberek!

Akinek csak egy kis esze és szíve van, beláthatja, hogy nem biztos, hogy a legjobb döntés volt az életében, hogy 70 éve ugyanavval az ő hátán élősködő férfival él, és innen tyúklépésnyire sincs, hogy bántson másokat azért, mert a 3. kedvese van házasság nélkül.

Én ismerek egy olyan korombeli lányt, akinek a szülei elvárták, hogy ne járjon fiúval, csak ha összeházasodnak, de ennek 2 éven belüli szenvedéssprpzat és válás lett a vége.

a másik oldal az, hogy a dédidnek magánügye, hogy szeret vagy nem azért, mert 13:00-kor jöttél ki reggelizni (amúgy nem hiszem, hogy valaki 90 évesen találkozik először pacsirtaként a bagolytipussal, és Te vagy az első, akin emiatt megütközik!!! Bizonyára a férje sem az első, akit megpróbált ÁTNVELNI a SAJÁT szokásaira:))), az meg a Te dolgod, hogy 25-50-X évesen NE mások akarata szerint éld az életed, és NE AKARJ mások vágyai szerint élni, csak hogy békén hagyjanak.

NEKED kell megteremtened azt az érzelmi, szellemi és fizikai közeget, ami a TIED, amiben AZT éled, amire születtél!

Poppernél olvastam, hogy a boldogság árát minden nap meg kell fizetni, az ár az, hogy mit szólnak hozzánk mások. Hidd el, megéri!

2013. nov. 21. 11:28
 48/50 anonim ***** válasza:

Jó kérdés. Én abba szoktam belefáradni amikor hülyeségbe kötnek bele. Mert ha azt mondja ne járjak részegen haza, ne szerencsejátékozzak, ne cigizzek, ne üzleteljek lopott mobilokkal, szóval sorolhatnám a kisebb nagyobb stikliket, amire ugye 18 év fölött még mindig mondhatom, hogy semmi köze hozzá, na de evés alvás időpontjába belekötni...

Kicsit arra a fimre hasonlit ahol Szadam Husszein viv az USA elnökével, s félbeszakad a vivás mert Husszeint hivja a felesége, az USA elnök veszi fel, lerázza, majd Husszein ezt megköszöni neki...

SZóval vivjuk az életünkben amugy is kisebb nagyobb csatáinkat s elég kiábránditó amikor hülyeségekkel kell leszerelni azt aki nem képes a saját dolgával foglalkozni.

Mert pl. lehetett volna az a téma reggeli-ebéd közben, hogy találtam egy állást s mit szól ő hozzá a 90 éves élettapasztalatával. Ennek még értelme is lett volna, még akkor is ha vita van belőle.

2013. nov. 21. 11:37
 49/50 anonim ***** válasza:

Nagyon sok ember imádja hallani azt a társától h te vagyaz egyetlen, a legjobb, a különleges! a legszeretnivalóbb..e mellé nagyon nehéz betenni egy másik embert aki ugyanúgy a legjobb mesevilágot várja el, mert abba a neveltetésben részesült h az "igazi"

A házasság+megcsalás azért működik olyan jól, mert mindkét igény kielégül. Van stabil kiszámítható kapcsolat ahol egymásnak a legjobb státuszban vannak az emberek, megvan a tudat h ő csak nekem van, én vok a legjobb számára. De megvan a kaland, izgalom, változatosság, újdonság is. Hátránya h nem vagy egyenes, kettős élet. És én azt mondom lehet szeretni vkit úgy h közben mással is vagyunk.

Vmiértez a sunyi kettősség vált be az embereknek, és ez a legkockázatosabb, meg legnyereségesebb is.

Ha csoportot választanák, ahoz kicsi gyerek korban bele kell nőni. Mi más mintákat láttunk. És elveszne a " te vagy az igazi, legjobb" tudat is, meg az h csak engem szeret a legjobban.

Ne legyünk már naívak! Sok ember vonzódik egymáshoz. Sok ember szimpatikus a másiknak. Lehet h van olyan házasság ahol nem csalják meg egymást, de lehet azért mert a kényelem, vagy a pénzhajhászat..

2013. nov. 22. 01:10
 50/50 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ez a megcsalás téma látom sokakat érzékenyen érint. Túl nagy jelentőséget tulajdonítanak neki az emberek. Viszont biztosh megrázkódtatás, és kikezdi a bizalmat.
2013. nov. 22. 01:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!