Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szivesen élnék poligam házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szivesen élnék poligam házasságban? Mi a véleményetek e fajta hazassagtipusrol ?

Figyelt kérdés
Te kipróbalnad? Magyarorszagon van rá mód lehetőség? 30 éves 2 gyermekes családanya vagyok bem swingerkedesrol beszélek
2013. nov. 20. 19:15
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

Ez egy kérdés de,jános az is marad

Amúgy nem elhidegulesrol beszélek.

Nem tudom mit reagalaltatok volna ha swinger partnereket keresnénk.két gyerek melett gondolom ez nagyobb kaliberendu elitelendobb dolog lenne mint a poligam,házasság szemlélete

2013. nov. 20. 20:03
 22/50 A kérdező kommentje:
Sajnos ------) leírtam. Nem provokacionak szanom
2013. nov. 20. 20:05
 23/50 anonim ***** válasza:
76%
A homoszexuálisoknál is két ember szereti egymást, és kölcsönösen kötik össze az életüket, nem 6-7. Nincs azzal baj, ha valaki így szeretne élni, és talál hozzá emgfelelő társat. De ha vannak gyerekeid, felelős vagy értük, és nem egészséges ha így nőnek fel, torz világképük lesz, a végén még azt hiszik, ez a normális. Én személy szerint nem tudnék így élni, természetellenes nekem. Az elhidegülésnek és megcsalásnak pedig nem az az oka hogy nem élnek poligám házasságban, sokkal inkább nem választanak megfelelően partnert és nem tudják kezelni sokan a konfliktusokat és a emgváltozott élethelyzeteket. Szerintem az a normális ha valaki csak engem szeret a legjobban, és én is csak őt. Nekem nem fér bele több.
2013. nov. 20. 20:08
 24/50 Je Veux ***** válasza:
77%

A swingervilág nem áll közel hozzám, de azt nem feltétlen látja a gyerek.. a poligámiát pedig igen.

Ettől függetlenül egyiket sem tartom helyesnek gyerek mellett és egy torz képet alkotnak majd a világról.

Ettól nem nyitottak lesznek, hanem eltorzul a személyiségük.

2013. nov. 20. 20:08
 25/50 A kérdező kommentje:
Értem. Ebbe látok némi raciot eltorzulo világnézet.
2013. nov. 20. 20:13
 26/50 anonim ***** válasza:
73%

"A kérdező kommentje:

....

Nem tudom mit reagalaltatok volna ha swinger partnereket keresnénk.két gyerek melett gondolom ez nagyobb kaliberendu elitelendobb dolog lenne mint a poligam,házasság szemlélete"

Mi az a kaliberendu?

Amúgy elég gagyi provokatív kamukérdés.

2013. nov. 20. 20:41
 27/50 anonim ***** válasza:
86%

"Mi az a kaliberendu? "

Ez fel se tűnt. Apám.. :DD

2013. nov. 20. 20:56
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Monogám típus vagyok, nekem nem tetszene, nem vonz ez az életforma.
2013. nov. 20. 20:59
 29/50 anonim ***** válasza:
42%

Én nem próbálnám brutál mód félek a nemi betegségektől.

De ha te úgy érzed h neked a swingtöl lesz jobb az életed lelked rajta, csak ne reklámozd már.

Mert úgy nagy általánosságban,az emberek monogám beállítottságúak fügétlenül attól ha van aki lazább kapcsolatokat tart fent mint pl te a többségnek ez még undorító.

Senkinek se jó az a tudat h a párját összevissza .... más ember.

Szerintem nézd meg a Rochester grófját mielőtt ebe bele vágsz.

Nehogy az legyen a véged mint fölösnek.

Asszem az utolsó mondat az h "33 éves vagyok" és utána jön a koporsó.

2013. nov. 20. 21:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!