Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol tudnék ilyen fajta/forma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ilyen fajta/forma eskuvoi ruhát beszerezni? Elol rovid hátul hosszu. Aki tud olyan szalonrol ahol elerheto ez a tipus, orulnek ha jelezne nekem valahogy.

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik ez az elol rovid hátul hosszu kombinacio de a Daalarna ruhák kolcsonzési ara kicsit borsos (kb. 1000 EUR.

Http://www.daalarna.hu/daalarna/galleries/19/city#243|daalarna_20113448CMYK

Nem ragaszkodom ehhez a darabhoz, de mindenkepp hasonlot szeretnek. Sajnos nagyon keves szalonban van hasonlo tipusu ruha. Ha tudna valaki segiteni, hol tudnek ilyet beszerezni, nagyon megkoszonnem.

2013. nov. 16. 14:24
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Egyszerűbb lenne ha leírtad volna az is, hogy merre laksz.

Egyébként budapesti organza szalonban nem olyan régen még volt ilyen ruha, de nem tudom, hogy még mindig meg van-e, mert mostanában nagy leárazások vannak az új kollekció érkezése miatt.

2013. nov. 16. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
2013. nov. 16. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem igencsak ronda, kimondottan r-bancos!!!!!
2013. nov. 16. 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Kit erdekel, hogy neked nem tetszik, utolso? Nem neked kell felvenni. Bunko.
2013. nov. 16. 14:52
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Nekem sem tetszik, én nem venném fel, de ettől függetlenül már láttam élőben is olyan menyasszonyt, akinek eszméletlenül jól állt. Szép hosszú és vékony combjai voltak. Én inkább úgy néznék ki benne, mint egy krumplis zsákban.

Írd meg hol laksz! Egyébként rá is kérdezhetsz egy jó varrónőnél, hogy mennyibe kerülne megvarratni.

2013. nov. 16. 17:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon hasonló volt, (kivéve a nagy virágokat a szoknyán és az ezüst díszítést a mellrészen) és varrattam saját méretre, a kölcsönzési ár töredékéért. Talán te is a varratással járnál a legjobban.
2013. nov. 16. 23:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves 3as valaszolo, elertetted a kerdest. Az nem arrol szolt hogy tetszik-e a ruha vagy sem. Ha ez erdekelt vona akkor igy teszem fel a kerdest. A tobbieknek koszonom a valaszt. Gyortol Budapestig minden szalon erdekel (Komaron, Tatabanya, Esztergom, stb).
2013. nov. 17. 07:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én eddig csak ezt láttam...

[link]

Ez egy Mori Lee ruha 2013-as és pl. Budapesten lehet kölcsönözni az Organza és Eklektika Szalonban. Viszont sajnos vidéken nem vagyok jártas, de ott is biztos nagyobb városokban van olyan szalon, ahol lehet kölcsönözni Mori Lee ruhát.

Sok boldogságot! :)

2013. nov. 19. 12:25
 9/9 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok, itt van még egy link :)

[link]

2013. nov. 19. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!