Én egy 16/L vagyok. Szerintetek melyik alak a jobb? A körte forma, vagy a másik fajta, aminek nemtudom mi a neve. Vhogy nem vagyok megelégedve az alakommal, mert kicsi a csípőm, és hosszú vékonyak a lábaim.
Annak örülj, hogy ilyen alakod van. Minden nőnek azzal van baja, hogy széles a csípője, örülj neki, hogy neked nem az. Így a leírásod alapján nagyon csinos lehetsz. A körte alak nekem nem jön be.
21/F
A körte alak a legcsúnyábbak egyike.
A körték kis mell kicsi váll, vékony derék és alul meg vastagok(comb, segg, csípő). Nagyon csúnya a csapott váll:P Az ormótlanul nagy altest meg szintén ronda.
A körték csak vékonyan szépek, mert így nincs akkora altestük (mivel ide híznak)
Az alma aránylag normál, de a derékra, hasra híznak.
A homokóra alkat a legszebb, de csak akkor, ha nincs rajta felesleg!
A homokóra nőies, formás széles hát, formás mell, vékony derék és nőies csípő.
Én ilyen vagyok mellbőségem:88, derék:63, csípő 88.A csípőnél kell mérni.
A homokóra attól homokóra, hogy a mellbőség és a csípőbőség egyezik, vagy max. egy-két cm az eltérés.
Mérd meg magadat, lehet hogy homokóra vagy, de lehet hogy alma. Még kiderül milyen leszel, mert fejlődhetsz még.
amúgy meg ne keseredj el, mert a fiús, vékony alkat a legmenőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!