Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szivesen élnék poligam házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szivesen élnék poligam házasságban? Mi a véleményetek e fajta hazassagtipusrol ?

Figyelt kérdés
Te kipróbalnad? Magyarorszagon van rá mód lehetőség? 30 éves 2 gyermekes családanya vagyok bem swingerkedesrol beszélek
2013. nov. 20. 19:15
1 2 3 4 5
 11/50 Je Veux ***** válasza:
100%
A kérdésemre nem válaszoltál.
2013. nov. 20. 19:48
 12/50 anonim ***** válasza:
91%

Most végül is mit akarsz?

2 férjet?? esetleg hármat? Vagy azt hogy a férjednek legyen 2 vagy esetleg 3 felesége is??

Hál istenek Magyarországon a törvény nem engedi ezt a fajta házasságot.

Házasságon kívül pedig mindenki úgy él ahogy akar.

Bár nem árt tudni, hogy a többnejűség vagy több férj nem csak azt jelenti, hogy minden nap más asszonnyal vagy férfival bújunk ágyba.

Azokban az országokban ahol a poligam házasság érvényben van, még így is vannak szigorú szabályok.

1 férfinak csak annyi felesége lehet amennyit képes eltartani, és minden feleséget egyforma vagyon, figyelem illeti meg. Ha anyagilag nem tudja biztosítani a feltételeket akkor nem lehet több asszonya..

Én személy szerint nem osztozkodnék a férjemen, és nem tudnák minden nap hol az egyik hol a másik férfival lefeküdni..

2013. nov. 20. 19:53
 13/50 anonim ***** válasza:
50%

Semmiképpen nem, úgy látom nem terhel le eléggé a két gyerek, hogy erre is lenne energiád...

Most jobb ha nem mondom meg, hogy mi a véleményem rólad...

Remélem az élet tesz rád elég terhet és megváltozol.

14/50 anonim ***** válasza:
100%
"Mázlista a férjed." Ja, nem is tudtam, hogy arra vágyik minden pasi, hogy a felesége hazavigyen harmadiknak egy ni**erfa*ú állatot? Mert akkor én nagyon szívesen megteszem akár most azonnal.
 15/50 anonim ***** válasza:
61%
A saját életed úgy szúrod el, ahogy akarod, a te bajod, de nem sajnálod a gyerekeid? Amúgy meg szerintem csak addig lesz vonzó ez az életforma, amíg bele nem csöppensz. Ha más nővel is lenne a férjed, nem tudom, mennyire ugrálnál örömödben.
 16/50 anonim ***** válasza:
63%

A házasságnak miért tenne jót hogyha azt látod, hogy gyermekeid apja, éppen egy másik nőt kefél a szobában???

Ilyenre csak olyan nő vágyik, aki már réges régen elhidegült a férjétől, de anyagilag nem érné meg neki hogy elváljon tőle. Így a lehető legjobb megoldásnak azt látja ha a férje továbbra is eltartja, de legalább nem őt piszkálja a nemi életével..

2013. nov. 20. 19:55
 17/50 A kérdező kommentje:
Szerintem ha látják hogy ez az életforma milyen pozitív dolgokat hozz nyíltabb az az életről,kkapcsolatokrol,a szemleletuk,sokkaltabb nyíltabban lennének a társadalom iránt. Mint ahogy a homosexulalis kapcsolatokbanis teljes emberek nevelkedtek fel
2013. nov. 20. 19:57
 18/50 anonim ***** válasza:
70%
szegeny gyerekek...
2013. nov. 20. 19:57
 19/50 Je Veux ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem összehasonlítható a homoszexualitással.
2013. nov. 20. 20:00
 20/50 anonim ***** válasza:
70%

nálad elmentek otthonról?? vagy agyilag valami elkorcsosult ott bent valami??

Épeszű ember nem gondol ilyenekre ha van két gyereke..

De biztos vagyok benne hogy a kérdésed provokáció.. A gond az, hogy nem provokálsz ezzel senkit, csupán csak komplett idiótának tartanak..

2013. nov. 20. 20:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!