Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kéne fogadnom ezt az okot a megcsalásra?
Dióhéjban.10 év után a férjem félrelépett.Azzal magyarázza, h keveset szexelünk.3 gyerek van, 7, 3 évesek és 2 hónapos.
Valóban ritka volt a szex az utóbbi évben.veszélyeztetett terhes voltam.szülés óta meg nem kívánom és kicsit görcsös vagyok olyankor is ha együtt vagyunk.(3szor voltunk együtt szülés óta, 8 hétig véreztem utána).Azt mondja szeret, nem akar becsajozi, elválni de már nehezen bírta és egy alkalommal elvesztette a fejét.Bocsánaot kért és kért, h próbáljam megérteni.Szörnyen megalázó érzés.Mit kéne tennem?
Valaki kérdezte mit csinálunk.Sokat nem beszélgettünk ma ezek után, nem akartam, hogy a gyerekek lásák rajtam, hogy valami baj van.
A szokásos, főztem, takarítottam, ő elhozta a fiúkat oviból, suliból, ellenőriztem a fiam feladatait, tanultam vele, játszottunk, megfürdettem őket, vacsoráztunk majd fektetés.Azóta férjem próbált hozzám szólni mindenféle jelentéktelen dologgal, de nem nagyon volt kedvem még beszélni.Most a dolgozószobájában van (épp házépítés közepén vagyunk... :S ), intézi amit kell én meg megetettem a picit és most próbálok dolgozni...de nem nagyon megy.
Én sosem tudnám ezt megbocsátani, a legaljasabb dolog így megcsalni valakit, hogy nem úri kedve miatt nem szexelt, hanem mert az egészségi állapota nem engedte...
Én a helyedben átgondolnám milyen egzisztenciával rendelkezem, hogyan tudnám a három gyereket egyedül nevelni, ki merre/hova tudna költözni, stb. Ha ez jelenleg nem megoldható, akkor megoldás ha ideiglenesen továbbra is együttéltek, de mindenki a maga útját járja...
Valaki jól leírta a véleményét arról, hogy elég gyatrák a "nekem szexelnem kell" érvek :) Én is így gondolom, az ember nem állat, könyörgöm, hogy neki szexelnie kell! Persze, valamennyire ösztön is, de ez nem olyan, hogy ne tudna valaki megálljt parancsolni neki!
És ez nem egy botlás volt, mert gondold el, nem tudom, h tudod-e kivel csalt meg, de feltételezhető, hogy egy idegen nő nem bújt rögtön ágyba a férjeddel, (kivéve a prosti), szóval lehet, h a románcnak vannak előzményei.
Nekem senki ne mondja, hogy egy percig se gondolt a férj a megcsalás közben arra a nőre, akinek örök hűséget fogadott és aki a 3 hetes kisbabájukkal otthon, meleg vacsival várja?!
Hirtelen elfelejtette ezeket, csak azért mert neki kell a szex, szüksége van rá?!
Na ez az, amit nem tudnék soha megbocsátani!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!