Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » El kéne fogadnom ezt az okot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kéne fogadnom ezt az okot a megcsalásra?

Figyelt kérdés

Dióhéjban.10 év után a férjem félrelépett.Azzal magyarázza, h keveset szexelünk.3 gyerek van, 7, 3 évesek és 2 hónapos.

Valóban ritka volt a szex az utóbbi évben.veszélyeztetett terhes voltam.szülés óta meg nem kívánom és kicsit görcsös vagyok olyankor is ha együtt vagyunk.(3szor voltunk együtt szülés óta, 8 hétig véreztem utána).Azt mondja szeret, nem akar becsajozi, elválni de már nehezen bírta és egy alkalommal elvesztette a fejét.Bocsánaot kért és kért, h próbáljam megérteni.Szörnyen megalázó érzés.Mit kéne tennem?

2013. nov. 15. 17:13
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
89%

F...fej. Ez a véleményem róla. Nekem is van 3 gyerekem, de biztos, hogy nem tűrném el a megcsalást, és azonnal lapátra tenném. Ez a magyarázat meg... 8 hétig véreztél, 2 hónapos a gyerek, 3x volt szex. Tehát amint volt rá lehetőség, összebújtál vele. Ne haragudj, de egy férfi, aki nem tud ennyit kibírni... Állat, nem is ember. Ha 2 hós pici mellett képes volt megcsalni, és így porig alázni, akkor máskor is fog.

(És biztos jönnek majd a válaszok, hogy miért nem cumiztad le sűrűbben, meg szegény férfi igényei... De hidd el, te nem tehetsz erről, nem arról van szó, hogy hónapokig visszautasítottad. Normális ember, aki szereti a felségét NEM TESZ ILYET! )

2013. nov. 15. 17:22
 2/30 anonim ***** válasza:
98%

Ez nem ok a megcsalásra!!!!

Ha valami nem jó neki és nem változnak a dolgok megbeszélés után se, akkor váljon el és utána szexeljen akivel akar!

Én a helyedben nem bocsájtanék meg.

Azért 2 hónapos gyereket a legkisebb. Ha veszélyeztetett terhes voltál vele, akkor evidens, hogy nincs szex. A szülés utáni hetekben meg megint csak az.

És ez számomra a legutolsó alja dolog, aki így félrelép.

Ha normál esetben, tehát már sokkal több hónap eltelt volna szülés óta és akkor nem igazán akartál volna vele szexelni, az más. Akkor egy kicsit te is hibás lennél, hisz nem akarod. De az akkor sem ok a megcsalásra. Ez a könnyű, félrelépni, aztán élni tovább a megszokott módon. Ezért nem akar elválni. Mert megszokta így, ez neki a kényelmes. Ha elválna, nem lenne állandóság, párkapcsolat, mindent újra kéne kezdenie. De ez nem a te akaratodon múlott, hogy mostanában nem volt szex.

De mondjuk nem tudom más módon kielégítetted-e őt. Mert ha igen, akkor meg pláne nem értem.

Szóval, nem nem kéne elfogadnod ezt indoknak.

Ha az én férjem lenne a te férjed, kidobnám, mint macskát sz....

2013. nov. 15. 17:23
 3/30 anonim ***** válasza:
92%
Akkor minek van 3 gyereketek? Nem tudta talán, mivel jár a terhesség, meg a szülés?
2013. nov. 15. 17:25
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez kevés lenne. De mindenkinek más a tűréshatára. Ez megalázó. Azt gondolom, hogy meg lehet oldani a problémákat és meg lehet beszélni, amikor felmerülnek. Ha szól, hogy kevés a szex, megoldható, akármilyen úton-módon, hogy neki is jobb legyen. De számomra egy nagyon fontos dolog,a bizalom veszik el, amikor egy harmadik bekerül a képbe. (megtörtént, elváltam, most boldog második házasságban élek, sajnos ezért tudom, mit reagálnék). Nem tudom, te mit lépsz, de megértem az érzéseid. Ennél rosszabb nem sok van.
2013. nov. 15. 17:34
 5/30 anonim ***** válasza:
51%
Megcsalásra nincs elfogadható ok, indok, de a bocsánaton azért érdemes elgondolkodni. Ez mindenkinek szörnyű érzés, de több dolgot is mérlegelni kell. A férfiaknál egy kicsit más jelent a szex (általában), náluk gyakoribb, hogy testi kényszer mindössze és nincs benne különösebb érzelem. Ez csak enyhítő körülmény (talán egy kicsi vigasz), de nem ment fel senkit. Én mérlegelném, hogy mennyit jelent nekem összességében a párom, mi az, amit még elbír az a kapcsolat. Ha meg is bocsájtanék, azért-azért... egy kicsit "meggyötörném" a lelkiismeretét, de nem emlegetném neki élete végéig.
2013. nov. 15. 17:37
 6/30 anonim ***** válasza:
11%

Egyszerű: hazudik a férjed. Viszont van 3 gyereked, akik szeretik az apjukat. Kibicnek meg semmi nem drága. Neked meg az a dolgod, hogy összetartsd a családot. Akinek ez tetszik tetszik, akinek nem nem. Az, hogy a férjed jellemleg 100-al a béka segge alatt van, az senkit nem érdekel 3 kisgyerek mellett. Kutya kötelességed neked is, meg az uradnak is, felnevelni normálisan ezt a 3 gyereket. Mert ők nem kérték, hogy megszülessenek, ti hívtátok őket életre. Neked meg szerintem nem másra kéne hallgatnod, hanem azt nézni a gyerekeidnek az érdeke mi.

Ahhoz már nagy a két nagyobb hogy simán minden sérülés nélkül elvállj. Tehát akár mennyire akarsz lépni, nem léphetsz. A szokásos megsértődöm-kirakom-visszajön játékot meg csak az elmebeteg emberek teszik 3 gyerek mellett.

2013. nov. 15. 17:40
 7/30 anonim ***** válasza:
20%
A férjed meg nem 10 év után lépett félre, hanem ugyanolyan átlag pasi, mint a többi, és már nem előszőr léphetett.
2013. nov. 15. 17:42
 8/30 anonim ***** válasza:
9%
Ha pedig szerető vagy és úgy van 3 porontyod, hogy a manusznak már szintén van ennyi gyereke a házasságában, akkor meg ne verd magad, mert a másik család az első és fel lesznek ott is a gyerekek nevelve-elsőként, utolsó leszel te.
2013. nov. 15. 17:45
 9/30 anonim ***** válasza:
93%

A gyerekek miatt nem kell együtt maradni. A gyerekeknek sokkal rosszabb, ha látják, hogy rossz kapcsolatban élnek a szüleik. Én is így nőttem fel, tesóimmal könyörögtünk anyámnak, hogy hagyja el. És a nagy együtt maradással csak azt érte el, hogy vele se szoros a kapcsolatunk, de apánkkal meg a semminél is kevesebb, hátam közepére nem hiányzik kb.

Szóval csak miattuk egyáltalán ne érezd azt, hogy neked meg kell bocsátanod. A gyereknek az anyja egy példa. Az nem jó példa, ha azt látja, hogy az anyja egy lábtörlő, akivel azt csinál az apja, amit akar. Én nem adnám tovább ezt a viselkedésformát a lányomnak.

És én biztos, hogy nem tudnék lefeküdni vele újra. Ha megtörtént, mert későn vallotta be, akkor meg azonnal orvoshoz mennék, és kivizsgáltatnám, hogy nem adott e át valami nemi betegséget. Például egy kis hpv vírus, és még rákos leszel mert félrekefélt. Milyen klassz :(

És nem kell általánosítani, a férfiak nagy részének a nő nem csak díszítés a p.na körül, ez csak azoknak a férfiaknak a magyarázata, akik gyengék. Jellemileg, szellemileg. Nem, én ezt nem tudom megérteni.

2013. nov. 15. 18:02
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

KEvés a szex???

Most szültél, 8 hétig véreztél, ez gyakorlatilag két hónap, és azóta már volt 3 alkalom. Kb egy hét alatt.

Most vagy kamu, vagy nem stimmelnek a számok.

2013. nov. 15. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!