Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » El kéne fogadnom ezt az okot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kéne fogadnom ezt az okot a megcsalásra?

Figyelt kérdés

Dióhéjban.10 év után a férjem félrelépett.Azzal magyarázza, h keveset szexelünk.3 gyerek van, 7, 3 évesek és 2 hónapos.

Valóban ritka volt a szex az utóbbi évben.veszélyeztetett terhes voltam.szülés óta meg nem kívánom és kicsit görcsös vagyok olyankor is ha együtt vagyunk.(3szor voltunk együtt szülés óta, 8 hétig véreztem utána).Azt mondja szeret, nem akar becsajozi, elválni de már nehezen bírta és egy alkalommal elvesztette a fejét.Bocsánaot kért és kért, h próbáljam megérteni.Szörnyen megalázó érzés.Mit kéne tennem?

2013. nov. 15. 17:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudtam megbocsátani, bár "csak" 2 gyerek volt. A szitu lényegében ugyanez: már az első terhességem sem volt egyszerű, aztán a 2. terhességem elvetéltem, aztán teherbe estem és lényegében végigvéreztem az egész terhességet, összesen 3,5 hónapot voltam kórházban. Megszületett a baba, hazamentünk, a 6 hetes kontrollon gondok voltam, aztán a férjem bejelentette hogy megcsalt mert neki KELLETT a szex. Csak azt tudnám, akkor a második gyerek minek kellett neki (nem, nem csúszott be).

Egy ideig még együtt maradtunk a gyerekek miatt, de én már nem hittem el a túlórát, a haverokat, semmit - ha már 10 percet késett, ha hívta egy munkatárnője azonnal azt hittem, megcsal. Fél éves volt a kicsi, amikor elköltöztem tőle. Jó döntés volt.

2013. nov. 15. 19:21
 12/30 anonim ***** válasza:
73%
Hányok attól az érveléstől, hogy a férfiaknak más a szex meg hogy nekik igényeik vannak, és ha nem kapják meg minimum a mindennapos szopást, akkor indokolt a megcsalás. Mélységesen szánom azokat az agymosott nőket, akik szerint ez elfogadható, és kiherélném azokat a férfiakat, akik szerint az a férfiasság mércéje hogy kit hogyan kúrnak meg. Ezek az emberek nem tisztelik a párjukat, kérdező, a te férjed is csak azért nem hagyott még ott mert a szeretője nem főz rá, nem mossa ki a szaros gatyáit és ablakostul vágja ki ha ehhez hasonlóan megalázza.
2013. nov. 15. 20:37
 13/30 A kérdező kommentje:

"Most szültél, 8 hétig véreztél, ez gyakorlatilag két hónap, és azóta már volt 3 alkalom. Kb egy hét alatt. "

29-én lesz 3 hós a pici.Ha ennyire ragaszkodunk a számok pontosságához.Bár nem tudom mennyit számít....nem hónapokról van szó.Egyébként kb 3 hetes volt a picur, mikor a dolog történt, most vallotta be.

2013. nov. 15. 20:37
 14/30 A kérdező kommentje:
Ma tudtam meg...ennyi idő alatt mégis mit vártatok, tokkal-vonóval megemésztem, döntök, elválok stb?
2013. nov. 15. 20:40
 15/30 anonim ***** válasza:
80%
Ha hónapokig nem tudnál/akarnál szexelni az ő gyermekének a megszülése után, és van pofája megcsalni, akkor ez az ember egy féreg.
2013. nov. 15. 20:40
 16/30 A kérdező kommentje:

"Akkor minek van 3 gyereketek? Nem tudta talán, mivel jár a terhesség, meg a szülés?"

Ezt talán nem tőlem kellene kérdezni...

2013. nov. 15. 20:41
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nem kifogás. Én speciel leszarnám hogy bocsánatot kért.. utólag.... kit érdekel? Nem maradnék ilyen emberrel...A gyerekeknek sem jó, ha látják, hogy anyu nem boldog apuval, mert hogy boldog már nem leszel vele, és bízni soha a büdös életben nem fogsz benne, az is biztos.

27/N

2013. nov. 15. 20:56
 18/30 anonim ***** válasza:

Csak abba gondolj bele, hogy megtörtént. Nem tudom hogy, és nem is akarlak bántani a részletekkel, hogy gondolj bele, mi lehetett, de csak egy picit képzeld el, hogy ehhez kettesben kellett lenni, le kellett vetkőzni stb, ez alatt az idő alatt el kellett volna jutnia a tudatáig, hogy mit is készül csinálni, hogy ő ezt most komolyan megteszi, holott otthon van egy újszülött az édesanyjával... De ezek szerint ebbe nem gondolt bele, és gondolom ez az, ami Neked is piszkosul fáj. Hogy jobban hajtotta a vére, minthogy belegondolt volna, hogy tönkrecseszi az egész életét. Én nem tudnám ezt megbocsátani. (Persze, egyszer meg kell bocsátani, hogy a Te lelked könnyebb legyen, aztán majd vki más ítélkezik, de ez nem megy egykönnyen.)

Szerintem beszélgess el vele erről jó mélyen, ha kapható a beszélgetésre, és mélységesen megalázkodik az elkövetkezendő időkben, akkor megfontolandó a megbocsátás.

Egyébként off, de mit csináltok most? Mi történik azután, hogy megmondta ezt? Otthon vagytok mind, és te meg ő nem szóltok egymáshoz?

2013. nov. 15. 21:25
 19/30 anonim ***** válasza:
Mellesleg pedig vajon miért van ez? Ahogy olvasom a házasság rovatot, csak olyanokat látok, hogy miért csalt meg, megbocsássak-e, küldjem-e el, és a társai. Milyen rohadó, bűnös életek vannak? Miért ilyen a világunk? Miért csalja meg az összes f*** a feleségét? Miért??? Komolyan, félek férjhez menni! :(
2013. nov. 15. 21:28
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem az összes, tényleg vannak normális pasik. Sajnos a kérdezőé nem ilyen. Remélem annyi azèrt volt benne, hogy húzott gumit... Nagyon sajnallak. Nem egy jó ember a férjed :-(
2013. nov. 15. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!