Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti ferjetek mindent megtalal a sajat otthonaban?
Nem szidom, inkabb viccesnek tartom a dolgot, de konkretan az en ferjem hosszu evek utan sem talal meg sok dolgot, amit elvileg "keres".
A hutoben, konyhaszekrenyben csak azt latja meg, ami elol van, ha pl egy kilonyi paradicsom ele bekerul egy doboz sajt, akkor mar kijelenti, hogy nincs itthon paradicsom. De ugyanez van a ruhasszekrenyben is, csak azt veszi eszre, ami felul van, vagy az elso vallfakon, a tobbi ruhat mar nem latja meg, nem keresi.
Az iment pl a cipojet kereste "mindenhol" 5 percig, a helyen volt, a cipos szekrenyben, csak acsizmam szara felig rahajlott, igy mar nem latta meg.
Azt hittem, hogy ez egyedi, de epp itt volt a baratnom es vigyorgott, mert az o ferje kb ugyanezt csinalja.
Ez gyakori? :)
(Nem tagadom, nekem is van hasonlo volumenu dolgom, biztosan tobb is, csak mas jellegu.)
Egyébként ma reggel barátom írt, hogy nincs meg a személyije, bankkártyája stb. ami egy pakkban volt. Kicsit kerestem, nem találtam. Erre kitalálta, hogy menjek le az utcára is körbenézni, hátha ott esett ki. Na nem, inkább kerestem még vagy fél órán át a lakásban, és megtaláltam, de teljesen rendet kellett raknom hozzá.
Máskülönben nem is találtam volna meg. Aztán hazaugrott, nagyon boldog volt, hogy megvan és rohant el. Pedig ezt nem én pakoltam el, hanem ő. Szerencséje, hogy itthon voltam.
Az én férjem se szokta megtalálni a dolgokat. Még azt is tőlem kérdezi hogy hol van, amit korábban ő tett oda :) Öltözködés? Képes addig zörögni reggel míg felébredek, hogy megmondjam mit vegyen fel és azt hol találja. Pedig minden ruhadarabnak megvan a helye évek óta. Zokni és alsógatya? Soha semmilyen körülmények között nem szedi elő. Azt nekem kell. MIért? Passz :D
Te és a sok előttem hozzászóló még jobb helyzetben vagytok, mert nálatok legalább kinyitja a hűtőt és ha valamit nem talál meg akkor maximum eszik mást. Nálunk minden étkezést én készítek elő. Amíg haza nem érek inkább üldögél korgó gyomorral, de ki nem nyitná a hűtőt :) Egyszer volt hogy pár napra távol voltam, hát komolyan... szemmel látható volt a fogyása :) De azért cuki, nem lehet rá haragudni az biztos :)
Nem mindig. De ez miattam van, mert ha bekattanok és olyan kedvem van, akkor szeretek pakolászni:), ilyenkor aztán amit addig megszokott, azt nem találja meg.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!