Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott feleségek! Nálatok próbálkozott a férjetek, miután az új élet nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan kezeltétek a helyzetet? Mire hallgattatok, észre vagy szívre?
Szívesen olvasok történeteket!
2013. okt. 27. 17:16
1/5 anonim válasza:
Nem hàzassàg volt, "csak" kapcsolat, de nagyon szerettem. Valahol én is hibàs voltam, mert minél inkàbb huzodott el tölem, annàl inkàbb nyomultam, de hogy hol kezdödött, azt màr nem tudom....kiszeretett belölem, megvàltoztam, nyitottabb lettem, igy elengedtem...pär honap mulva felhivott, hogy szeretne öszefutni velem. ezutàn talàn kétszer talàlkoztunk, csak csokig jutottunk, nem kezdtük ujra, elhagytam a vàrost....Jobb is, mert amolyan se veled se nélküled kapcsolat volt.
2/5 anonim válasza:
Igen, nem volt házasság csak kapcsolat.
3/5 anonim válasza:
A férjemet én dobtam ki, de utána még 1,5 évig járt a nyakamra.
4/5 anonim válasza:
Igen. Ő választotta, hogy mással kezd, aztán mire ott is eloszlott a rózsaszín köd, akkor jött volna vissza. Próbálkozott párszor, csak addigra annyira kiszerettem belőle, hogy nem tudtam elképzelni a visszafogadást. A gyerekek miatt kell tartanunk a kapcsolatot, de részemről lezártam.
5/5 A kérdező kommentje:
Ez annyira tipikus, amit a 4.írt!
Valószínűleg nálam is ez lesz....
2013. okt. 30. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!