Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgozó családanyák, mennyit dolgozik a férjetek?
8-fél5-ig,mint én.
Megélünk kettőnk fizujából,tudunk félretenni.
Jó lenne többet,de én megmondtam,nincs plusszmunka,mindenhol azt látom,a kapcsolat rovására megy.
Sokra mennék azzal,ha több lenne a bankban,de a férjem nem látnám...
Sokan hülyének néznek emiatt,amikor kiderül (olyat dolgozik,amivel tudna maszekolni,de sosem megy),de nem érdekel,kell a kettesben és hármasban töltött idő.
Az a baj, hogy én is 2-3-as válaszoló pártján vagyunk...persze így több pénzünk van, de mire megyünk vele? Utazni nem tudunk, programokat nem tudunk csinálni, nem tudjuk kiélvezni a családi életünkben, hogy van, mert lassan nincs család!
utolsó: szerencsére nem munkanélküli, és ahogy ismerem nem is lesz az, elég jó a szakmájában, jó a híre is. Pont azt mondom, hogy elég lenne a szimpla munkahelye, nem kellene minden szabadidejében plusz melókat bevállalnia. Már olyan, mintha menekülne itthonról. Aztán sír, hogy mindenről lemarad a gyereknél...
8
CSak tudod pénz beszél kutya ugat!
Ergó ha nincs elég pénzed baszhatod a családod meg az egészséged mert nem sokat érsz majd vele!Az meg hogy ki kell élvezni azt amennyi van ahhoz meg is kell azt keresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!