Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgozó családanyák, mennyit dolgozik a férjetek?
Kérdező:
Az már más ha megélnétek de én sehol nem látom hogy azt írtad volna hogy jól megéltek így nem értem miért h*lyézel le burkoltan!Én sehol nem látom azt hogy le lenne írva hogy elég nekünk az alap fizetés!
"Bővel megélnénk az állandó keresetéből és az én fizetésemből."
amúgy meg korántsem hülyéztelek le burkoltan: ne láss bele dolgokba olyat, ami nincs! Nem a bukó gyakorisok közé tartozom.
8-as 9-esnek.
Akkor is meg kell találni az arany középutat. Mert ez nem élet, ha valakinek ennyi a melója. Ha elveszti a családját emiatt akkor tökmindegy, hogy mennyit keres. Legalábbis én így vagyok evvel, hogy éljünk szegénységben, de EGYÜTT, mint sok lóvéval, de nem is ismerjük egymást.
15
Az tény hogy nem kell minden időt a munkahelyen tölteni de azért az is túlzás hogy inkább szegényen élni mert az csak a gyereknek árt ha szinte alig élnek meg a szülei!
Szerintem mélyebb a probléma gyökere, valamiért menekül otthonról. Ennek kellene utánamenni, de nem falhoz állítós módszerrel, hanem finom rákérdezéssel.
OFF:
"Pénz csak addig fontos míg megvan minden alap dolog ami kell a mindennapokban. (Nem-nem a sportkocsi és a bejárónő meg a Sesel szigetek)."
Bocsánat, lehet, hogy én vagyok h.ülye a földrajzhoz, de hol vannak a Sesel szigetek? Életemben nem hallottam róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!