Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti ferjetek mindent megtalal a sajat otthonaban?
Nem szidom, inkabb viccesnek tartom a dolgot, de konkretan az en ferjem hosszu evek utan sem talal meg sok dolgot, amit elvileg "keres".
A hutoben, konyhaszekrenyben csak azt latja meg, ami elol van, ha pl egy kilonyi paradicsom ele bekerul egy doboz sajt, akkor mar kijelenti, hogy nincs itthon paradicsom. De ugyanez van a ruhasszekrenyben is, csak azt veszi eszre, ami felul van, vagy az elso vallfakon, a tobbi ruhat mar nem latja meg, nem keresi.
Az iment pl a cipojet kereste "mindenhol" 5 percig, a helyen volt, a cipos szekrenyben, csak acsizmam szara felig rahajlott, igy mar nem latta meg.
Azt hittem, hogy ez egyedi, de epp itt volt a baratnom es vigyorgott, mert az o ferje kb ugyanezt csinalja.
Ez gyakori? :)
(Nem tagadom, nekem is van hasonlo volumenu dolgom, biztosan tobb is, csak mas jellegu.)
Mások vagyunk!
Alapvetően minden pasi ilyen, így vagyunk összerakva.
Volt, hogy nem ettem mert "nincs" itthon kaja, vagy éppen főztem, hogy ne haljak éhen. Természetesen mind két esetben több féle étel is volt a hűtőben.
Higgyétek el, jobb lenne egyből megtalálni a dolgokat.
Szerintem minden házban van Pumukli és ő pakolászik. :)
A férjemnél bevezettük a "ha nem találod, nyújtsd ki a karod és fordulj körbe" szabályt, ugyanis jellemzően ebben a sugarú körben szokott meglenni a keresett tárgy. Szintén emiatt, ha látja, hogy WTF fejjel nézek és nem szólok semmit, akkor épp a keresett tárgy mellett áll.
Nekem a hűtő és a ruhásszekrény a gyengém. Egyrészt a hűtőben alapvető dolgokat nem találok meg, a ruhásszekrény előtt meg a " hol a fenében van a piros pulóverem??" műsorszám után a férjem odajön és kihúzza a pulóvert szemmagasságból (enyémből..).
Illetve néha hülye helyekre teszek el dolgokat, nem tudom, hogy milyen rövidzárlatom van. Ha nincs meg a távirányító, a férjem elsőként a hűtőben keresi.
Tipikusan én vagyok, aki kidobja a kiskanalat, a joghurtos poharat meg a mosogatóba rakja.
Szerintem guberálóknak nézhetnek minket, emrt annyiszor dobunk ki véletlenül fontos dolgokat, hogy legalább heti egyszer turkálunk a kukában... kocsikulcs, kávéfőző szűrője (a zaccot akartuk kidobni, ment vele a szűrő is..), munkahelyi belépőkártyám, lakáskulcs, pénztárca, stb...
Elég kellemetlen a sok kíváncsi tekintet, amikor két jól öltözött ember fintorogva válogat a kukában - csak nem látni, hogy mit keresnek; ételt vagy kocsikulcsot? :)
Olvasni vicces, de szerintem nem annyira az.
Egy darabig anyósoméknál éltünk és akkor feltűnt, hogy párom ha kereset valamit mindig az anyját kérdezte mi hol van, na akkor egy picit kiakadtam, hogy nem igaz nem tudja mi hol van 30 éve ott él.
Mikor külön költöztünk előtte mondtam neki, hogy mikor kezdünk befele pakolni akkor jön és ő is ott lesz mert nekem nem lesz hozzá humorérzékem ha állandóan megkérdezi mi hol van. Így is történt, de azért olykor rákérdez, hogy drágám hol van a kék ingem? stb... vicces mert tudja, de azért jól esik neki megkérdezni.
Bár a hűtő dolog itt is jelen van, sokszor nem látja ami az orra előtt van és jön a kérdésével "nem vettél ezt meg azt" :D
Csqk néha jön elő az eset, de akkor nagyon...
Keres valamit..nem találja
" nem láttad valahol, a narancssárga ollót?"
"De ott van a fiókban, tegnap tettem oda"
3 verzió lehet
1 benyúl és ott van
2 benyúl és állítja, hogy már megnézte ott nem volt...mégis megtalálja
3 de níííncsen..
Odamegyek oda sem nézve benyúlok...ott van persze, mertvoda tettem..
"ezt hogy csinálod mindig?"
Jön a kérdés
Van egy negyedik, amikor mégsincs ott, de a fiók felett van a szekrényen pl...esem hiszem el, hogy majd kiütötte a szemét és mégsem látja..
Ekkor általában ő nem rakta el...én sem vagyok pedantériia... Sőt..de ha valamit nem rakok el, akkor tudom honnan nem raktam el:)
Vn egy 5. Verzió...amikor bem kérdez...csak dúl ful keres...és hiába kérdezem mit keres... Aztán feladja rákérdez..én meg rávágom hol van, akkor kiakad..
Ilyenkor a hozzáfűzni valóm annyi, hogy "ha akkor megmondod mit keresel, amikor kérdeztem 10 percet spóroltal volna."
"De honnan tudtaaaad?"
1 én tettem oda...
2 láttam, amikor odatettted...
Nalunk gyakori!!! ;)
Mert az en felesegem ugy pakol, hogy
-a kis papirra rarakja a nagyot. (ami ugye letakarja)
-a kis dolgot eldugja a nagy moge. (ami ugye szinten takarja)
-kepes ugy pakolni, hogy az van kozelebb, amit ritkabban hasznalunk. Amit gyakrabban azt hatrateszi.
-ha az ollonak, ragasztonak uj helyet talal, elefelejt szolni rola. (aztan bezzeg, "ott van mar 100 eve, hol laksz te?")
-a hutoben atlathatatlan dolgokat rak be. Miert alufoliaval kell, es miert nem folpack-kal letakarni?
;)
Gondold végig, ha ott van neki a káosz, amiben még tudja, hogy mit hova tett, de te rendet raksz, akkor utána honnan tudná hogy mit hova tettél? És persze ha valamit ő rakott el valahova de nem emlékszik, akkor is azt feltételezi, hogy te pakoltad el, mert az az általános.
Pl a lakásban én pakolászok, barátom mindent rajtam keres, de a munkahelyemen van egy takarítónő, azt án mindig szídom, mert soha nem találok meg semmit. Egyiknap lerakom a hibajavítót valahova, az másnap már nincs ott az tuti, néha még a számlákat is rendezgeti, amivel meg akkora káoszt okoz nekem, hogy egymásra pakolja azokat amiket nem kéne, közé rak mindenféle egyéb papírt is. Hiába válogattam már szét egyszer, ha nem fűzöm le egy könyvbe, következőleg megint összekeveri. Mert ő nem tudja hogy mit csinál, csak pakol össze vissza, meg letörli az asztalokat mindennap, porszívózik, meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!