Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjetek mennyit és mit segít be a házimunkába, ház körüli teendőkbe?
Ha éppen itthon van, amikor porszívóznék, megcsinálja, vagy ha pont lejár a mosógép, kitereget, kiviszi a szemetet. Főzésben, mosásban, főzésben inkább ne segítsen :) Este ő szedi elő az ágyneműt, reggel én megyek el később, én rámolom el. Utál vásárolni, de el szokott velem jönni, ha jó napja van. De ha egyedül megyek, akkor is, ha látja az autót, lejön az emeletről cipekedni.
Van egy apró hétvégi házunk telekkel, ott enyém a pepecs munka a kiskertben, övé a nagy meló, fűnyírás, fák, szőlő rendben tartása, ma éppen ássa a kertem.
Ettől a megfogalmazástól, hogy "besegít" herótot kapok.
NEM segít be.
Közösen visszük a háztartást, megosztunk minden munkát.
5. számból vetted ki. Nem besegít. Nem vagyok takarító, akinek "besegítenek" mert sajnálják.
Területileg felosztottuk a lakást (garzon) egyik fele az övé, másik az enyém. Illetve én főzök, mert ha ő főzné akkor szénné égetett állatokat ennénk minden nap, krumpli körettel :D (én meg szeretek főzni)
A mosogatás általában felváltva, a bolt együtt.
"A háztartásbeli dolgokat én csinálom mivel kiábrándúlnék belőle, ha olyan lenne mint egy nő. A kinti dolgokat ő csinálja."
Érdekes, számomra cseppet sem kiábrándító, hogy ebéd után leülhetek TV-t nézni, ő meg elmosogat, és rendet is rak a konyhában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!