Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjetek mennyit és mit segít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjetek mennyit és mit segít be a házimunkába, ház körüli teendőkbe?

Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 16:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nem besegítésről van szó, jól írta az egyik válaszoló. Egyébként minden házimunkát megosztunk, sőt, leggyakrabban együtt végezzük őket, mert úgy szórakoztató.

Egyedül vasalást/varrást nem bíznék rá soha, minden másban van olyan ügyes, mint én. Na jó, főzésben kreatívabb vagyok, de imád abban is részt venni.

2013. okt. 20. 17:51
 12/31 anonim ***** válasza:
3%
Azért mert egy strandpapucs a párod.
2013. okt. 20. 17:51
 13/31 anonim ***** válasza:
17%
Néha felporszívóz, vagy kiviszi a szemetet, de nem is várok el többet. Én sem érzem magam puhánynak, semmirekellőnek, amiért festéskor pl. nem én tologattam arrébb a rohadt nehéz bútort, vagy nem én cipelem fel a 6 liter tejet, a 12 liter ásványvizet a kocsiból, nem én mosom meg a kocsit, nem én mérek olajszintet, nem cserélek autógumit, nem én fúrom fel a falra a képeket, nem én kötöttem be az új mosógépet. Nem én szedtem szét az eldugult lefolyót... és sorolhatnám még mi mindent nem tudok csinálni :)
2013. okt. 20. 17:57
 14/31 anonim ***** válasza:
78%
Bármit megcsinál, akár kérés nélkül is, de szeretek én takarítani, főzni, mosni stb. Mikor beteg voltam, mindent ő csinált, eléggé bántott a dolog, de közben jóleső érzéssel töltött el, hogy ennyire szeret.
2013. okt. 20. 18:22
 15/31 anonim ***** válasza:
96%

13-as, ti naponta bútort tologattok, meg festetek, és eldugult lefolyót szereltek? :D Mert a takarítás/mosogatás/főzés/mosás cseppet gyakoribb szerintem...

Aki szerint meg papucs minden férfi, aki részt vesz a házimunkában, az meg is érdemli, hogy a nyakába szakadjon minden munka után, miközben a párja lerogy a tévé elé. Én nem tudnék tisztelni olyan embert, aki egy munkával teli nap után elnézi, hogy egyedül végzel otthon mindent.

2013. okt. 20. 18:39
 16/31 zabmester ***** válasza:
84%
Az én párom sem "segít", hanem végez házimunkát ő is, én is. Igaz, én valamivel többet, mert én többet is vagyok itthon, ő viszont reggel elmegy, este jön. Úgyhogy hét közben a legtöbb dologgal én foglalkozom, hétvégén viszont megosztozunk a teendőkön. Mindenki azt végzi, amit kevésbé után, én pl. nem utálok annyira mosogatni, azért azt én szoktam, viszont teregetni gyűlölök, a párom meg azt nem utálja annyira, ezért azt meg ő szokta. Amit mindketten egyformán utálunk csinálni, azt egyszer az egyik, egyszer a másik csinálja, vagy kisorsoljuk :D
2013. okt. 20. 19:50
 17/31 anonim ***** válasza:

80%-ban ő csinál itthon mindent. Egyszerűen jobb érzéke van hozzá. Nekem ő ad feladatokat. Ez abból is adódik, hogy nem azonos lángon égünk. Nekem egy szombat reggel 8-kor sikerül felkelni, de eltart 10-ig mire magamhoz térek. Ő 6-7 között kel, és egyből mosogat, beindítja a mosógépet, felporszívózik. Mindig mondom, hogy várjon meg és hamarosan segítek, de sosem vár meg.

Egyenlőre nem ágál ellene, én meg igyekszem felpörögni.

25N

2013. okt. 20. 20:43
 18/31 anonim ***** válasza:
92%

"A háztartásbeli dolgokat én csinálom mivel kiábrándúlnék belőle, ha olyan lenne mint egy nő."

Tehát a nő legfőbb ismérve számodra az, hogy összecuppantja a lakást, és a férjed férfiassága azon áll vagy bukik, hogy elmosogat-e. Az igen.

2013. okt. 20. 21:21
 19/31 A kérdező kommentje:

Jó olvasni, hogy ilyenek is vannak. Férjem elvárja, hogy tényleg mindent én csináljak. ha megkérem valamire, órák, napok. Majd. Vagy duzzog érte, ha azt mondom, hogy most kellene megcsinálni. Amit ő csinál a permetezés, az 100%, fűnyírást akkor, ha már sokat könyörögtem, vagy mégis megcsinálom, mert már nem bírom nézni, hogy nincs lenyírva.

Mindezt azért, mert ilyen "nevelést" kapott. Férfiaknak nem szabad megmoccanni szinte, kivéve dolgozni járni, de hogy felporszívóz, vagy kitereget, az szégyen szerinte.

Már annyit harcoltam vele ezek miatt...:(

2013. okt. 20. 21:31
 20/31 anonim ***** válasza:
A barkácsolós dolgokat megcsinálja, meg a porszívózást, mert attól fáj a hátam. A többit én csinálom. Ja, meg a mosogatógépbe is szokott bepakolni, elindítja, kipakol, de ez változó, én is ugyanúgy megcsinálom. A mosógépet nem tudja elindítani, de ennek örülök, mert félek, össze-vissza mosna mindent, én meg nagyon háklis vagyok a ruháimra, hogy mit mivel, hány fokon, milyen programon lehet mosni, még a babaprogramot is használom néha. Lakás van, így kertimunka nincs hálistennek, de megbeszéltük, ha egyszer kertesházunk lesz, ott pázsit lesz és sövény körben, ezeket ő fogja gondozni. Virág egy szál se, én nem szenvedek velük. A takarítást én szoktam megcsinálni (hetente felmosok, leporolok, nincs időm minden nap felnyalni a lakást, de nincs is retek, amiért kellene). Havonta pedig jön egy takarítónő aki mindent áttöröl, bútorokat, stb., ablakot pucol, meg tavasszal és ősszel le szokta szedni a függönyöket is és kimos mindent. A vasalás egy részét is ő csinálja mikor jön a héten, ami SOS kell, azt én kivasalom, ezt sem merném a páromra bízni, pláne a sajátjaimat. Főzni szoktunk együtt is, külön is, mindketten tudunk és szeretünk is.
2013. okt. 21. 00:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!