Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjetek mennyit és mit segít be a házimunkába, ház körüli teendőkbe?
Valóban nem besegítésről van szó, jól írta az egyik válaszoló. Egyébként minden házimunkát megosztunk, sőt, leggyakrabban együtt végezzük őket, mert úgy szórakoztató.
Egyedül vasalást/varrást nem bíznék rá soha, minden másban van olyan ügyes, mint én. Na jó, főzésben kreatívabb vagyok, de imád abban is részt venni.
13-as, ti naponta bútort tologattok, meg festetek, és eldugult lefolyót szereltek? :D Mert a takarítás/mosogatás/főzés/mosás cseppet gyakoribb szerintem...
Aki szerint meg papucs minden férfi, aki részt vesz a házimunkában, az meg is érdemli, hogy a nyakába szakadjon minden munka után, miközben a párja lerogy a tévé elé. Én nem tudnék tisztelni olyan embert, aki egy munkával teli nap után elnézi, hogy egyedül végzel otthon mindent.
80%-ban ő csinál itthon mindent. Egyszerűen jobb érzéke van hozzá. Nekem ő ad feladatokat. Ez abból is adódik, hogy nem azonos lángon égünk. Nekem egy szombat reggel 8-kor sikerül felkelni, de eltart 10-ig mire magamhoz térek. Ő 6-7 között kel, és egyből mosogat, beindítja a mosógépet, felporszívózik. Mindig mondom, hogy várjon meg és hamarosan segítek, de sosem vár meg.
Egyenlőre nem ágál ellene, én meg igyekszem felpörögni.
25N
"A háztartásbeli dolgokat én csinálom mivel kiábrándúlnék belőle, ha olyan lenne mint egy nő."
Tehát a nő legfőbb ismérve számodra az, hogy összecuppantja a lakást, és a férjed férfiassága azon áll vagy bukik, hogy elmosogat-e. Az igen.
Jó olvasni, hogy ilyenek is vannak. Férjem elvárja, hogy tényleg mindent én csináljak. ha megkérem valamire, órák, napok. Majd. Vagy duzzog érte, ha azt mondom, hogy most kellene megcsinálni. Amit ő csinál a permetezés, az 100%, fűnyírást akkor, ha már sokat könyörögtem, vagy mégis megcsinálom, mert már nem bírom nézni, hogy nincs lenyírva.
Mindezt azért, mert ilyen "nevelést" kapott. Férfiaknak nem szabad megmoccanni szinte, kivéve dolgozni járni, de hogy felporszívóz, vagy kitereget, az szégyen szerinte.
Már annyit harcoltam vele ezek miatt...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!