Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti ferjetek mindent megtalal a sajat otthonaban?
Nem szidom, inkabb viccesnek tartom a dolgot, de konkretan az en ferjem hosszu evek utan sem talal meg sok dolgot, amit elvileg "keres".
A hutoben, konyhaszekrenyben csak azt latja meg, ami elol van, ha pl egy kilonyi paradicsom ele bekerul egy doboz sajt, akkor mar kijelenti, hogy nincs itthon paradicsom. De ugyanez van a ruhasszekrenyben is, csak azt veszi eszre, ami felul van, vagy az elso vallfakon, a tobbi ruhat mar nem latja meg, nem keresi.
Az iment pl a cipojet kereste "mindenhol" 5 percig, a helyen volt, a cipos szekrenyben, csak acsizmam szara felig rahajlott, igy mar nem latta meg.
Azt hittem, hogy ez egyedi, de epp itt volt a baratnom es vigyorgott, mert az o ferje kb ugyanezt csinalja.
Ez gyakori? :)
(Nem tagadom, nekem is van hasonlo volumenu dolgom, biztosan tobb is, csak mas jellegu.)
Szerintem tipikus pasitulajdonság:)
Ha pl letesz egy nadrágot, amit 5 cm-vel arrébb teszek már nem találja és közli, h ELPAKOLTAM XD
Szoktam is neki mondani, h szólongasd drágám a pénztárcádat, hátha jelentkezik, h itt vagyok :D
Pólókat összehajtogatom de még nem pakoltam a szekrénybe csak az asztalon van, keres pl egy törölközőt, mondom ott van a hajtogatott ruhák közt az asztalon, de ha nem legfelül van már "itt nincs".Erre megemelek 1 db ruhát ról és a kezébe nyomom :D Hűtő detto :)))) Hú, tudnék mesélni:)))
Ugyanezek nalunk is, amiket felsoroltatok.
Az en ferjem sem bunkon kerdezi, sot, sokszor mar nem is kerdezi, csak siman nem keres tovabb.
Engem egyedul a porgetett fel jobban a multkor, a paradicsom, amot irtam. Merthogy csak neki veszem, mas nalunk nem eszi, sokaig ott allt a paradicsom, mert nem ette soha, mar lottyedtek voltak, akkor emlitettem meg neki, hogy szoljon, ha mar nincs ra igenye, akkor nem veszek meg ilyen sokat. Ekkor mondta, hogy o minden este "kereste", ette volna, de azt hitte, hogy nem vettem neki es nincs itthon. Hm... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!