Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ti ferjetek mindent megtalal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti ferjetek mindent megtalal a sajat otthonaban?

Figyelt kérdés

Nem szidom, inkabb viccesnek tartom a dolgot, de konkretan az en ferjem hosszu evek utan sem talal meg sok dolgot, amit elvileg "keres".

A hutoben, konyhaszekrenyben csak azt latja meg, ami elol van, ha pl egy kilonyi paradicsom ele bekerul egy doboz sajt, akkor mar kijelenti, hogy nincs itthon paradicsom. De ugyanez van a ruhasszekrenyben is, csak azt veszi eszre, ami felul van, vagy az elso vallfakon, a tobbi ruhat mar nem latja meg, nem keresi.

Az iment pl a cipojet kereste "mindenhol" 5 percig, a helyen volt, a cipos szekrenyben, csak acsizmam szara felig rahajlott, igy mar nem latta meg.

Azt hittem, hogy ez egyedi, de epp itt volt a baratnom es vigyorgott, mert az o ferje kb ugyanezt csinalja.

Ez gyakori? :)

(Nem tagadom, nekem is van hasonlo volumenu dolgom, biztosan tobb is, csak mas jellegu.)

2013. okt. 30. 22:02
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nem rég költöztem el otthonról, és édesapám (aki most már egyedül él), rendszeresen felhív, hogy mi hol van. Két héttel az elköltözésem után megkérdezte, hogy tulajdonképpen hol a mosógép... Reméltem, hogy csak szórakozik, de halál komolyan kérdezte... (Be van építve a konyhában.) 15 éve él abban a házban.
2013. okt. 30. 22:21
 12/34 anonim válasza:
67%
Sztem meg tudja hol van, de azt várja el, hogy megmondd neki, hogy hol van. Pl. nálunk az asztal közepe táján van mindig a só és a fogvájó, de "ő felsége" valahogy soha nem veszi észre, képes behívni az ember lányát, akár hol is legyen, a só vagy a fogvájó hollétének feltárása miatt. Én erre kitaláltam egy taktikát, mindig a jobb kezétől 7 cm -re helyezem el az asztalon, így "észreveszi" :-)Olyan még nem volt, hogy a hűtőbe ne talált volna meg valamit, általában ő vásárol, mert én hazafele "elfelejtem". Ha ezt egyszer v. jó sokszor megcsinálod, legközelebb oda fog ő is figyelni. A férfiakat tanítani kell, nehezen, de idomíthatóak.
2013. okt. 30. 22:23
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

:) az én férjem is mintha vendég lenne...

Alapvető dolgokat nem talál, nem következteti ki ha mondjuk a köntöse nincs a helyen akkor a szárítón van, ha elfogy a tusfürdö , nem megy és elcesz egy másikat a kamrábol, hanem megfürdik a gyerek méregdrága spec fürdetöjèvel, majd mikor rákèrdezek akkor mondja : ja holnap elmegyek veszek mert elfogyott .. mondom: de ott van mèg 4 tele flakon, együtt vettük nem hiszem el hogy nem emlékszel. Válasz: ja, azt hittem már elfogyott. :/ ez kb mindennel igy van.

2013. okt. 30. 22:25
 14/34 anonim ***** válasza:
79%

Én nálunk nincs pont így de időnként az én párom is eljátssza azt hogy keres valamit de nem találja.

Mi még nem vagyunk házasok bár már 5 éve élünk együtt és ő is olyan fajta hogy keres mindent, főleg azt amiről tudja hogy van egy fix helye.

Például a hűtőben mindent megtalál, meg a konyhaszekrényben is ha keres egy poharat, vagy nagy lapos tányért, akkor megtalálja, meg a fazekat, serpenyőt is, de ha egy tészta szűrőt vagy sajtreszelőt keres, mindig egy órán át nyitogat mindent, közben tudja jól hogy a hűtő melletti nagy szekrényben találja ezeket.

Ha kifogy a kávé a dobozból és keres egy új zacskót akkor még képes munka közben is felhívni hogy hol van, igaz az egyik szekrény hátuljában van, de mindig eljátssza ha nincs kávé a tartóban. A kávétartót is csak azért veszi észre mert közvetlen a kávé főző mellett van.

A cukrot, tejet ezeket mind megtalálja, nincs vele gond, sőt ha főzni kell akkor az alapanyagokat is megtalálja elsőre pedig nem ő pakolja el bevásárlás után.

A fagyasztó az neki egy fekete lyuk, én mindig szépen, igényesen elpakolok benne mindent, szalonnától kezdve a hurkáig mindennek megvan a maga helye, és ha ő keres mondjuk mirelit borsót vagy valami mást, vagy fagyasztott levest akkor képes az egész hűtőládát átforgatni pedig hiába van felcédulázva hogy mibe mi van, főleg ha edényekbe keres valamit, nem esik le neki.

A ruhás szekrényében is megtalál mindent amit kell meg azokba a szekrényekbe is ahová nem minden nap nyúl be az ember, de ha mondjuk szerelne valamit akkor mindig képes olyan helyre tenni a szerszámait, pedig külön szekrényt csinált mindennek annak ellenére is annyira elkavar mindent hogy 1 órán át képes keresni a sima csavarhúzó készletét. de volt amikor 3 órán át kereste a forrasztópákát én meg 1 perc alatt megtaláltam, az egész szekrényét áttúrta meg a műhelyt meg mindent, közben még aznap reggel pakolt valamit és a kezébe volt de a szekrény tetejére tette és elfelejtette visszatenni a helyére, és ez érdekes mód akkor jutott eszébe amikor már megtaláltam. Szóval érdekes dolgok ezek tényleg, mert az ő apja például ugyan ilyen ő még a sima fúrógépet sem képes megtalálni pedig mindig ugyanoda teszi. Az én apám nem ilyen ő mindent megtalál elsőre, igaz ő raktárosként dolgozik tehát mindent otthon precízen eltesz és ha bármi kell mindent megtalál, na ő olyan rendet tart hogy az hihetetlen, valószínű ezt tőle örököltem.

2013. okt. 30. 22:29
 15/34 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy ez nemhez kotott, szuletestol beleivodik az emberbe, mert nalunk a fiam is igy keresi a dolgait.

Keresi pl az x konyvet, bekuldom a nappaliba, hogy nezzen szet, mert ott lattam, par perccel kesobb latom, hogy korbe-korbe jar es kb a plafont bamulja, mintha ott tartanank a konyveket. De O is atesik a cipojen is, amit eppen figyelmesen keres.

Ilyenkor en nem szoktam rohanni es nem keresem meg, nem veszem elo nekik (sem a ferjemnek, sem a gyerekeknek), csak utbaigazitom, hogy hol nezze kb, altalaban osszejon.

2013. okt. 30. 22:29
 16/34 A kérdező kommentje:

A sajat birodalmaban nincs gondja a ferjemnek egyebkent, pedig mind a dolgozoszobajaban, mind a garazsban 90%-ban kaosz van. A garazs hatalmas, plafonig polcokkal, szekrenyekkel, mindennek van helye alapban, de ha egyszer szerel valamit, vagy keres valamit, akkor a dolgok nagy resze a padlora kerul es meghatarozatlan ideig ott is maradnak. Ha mar gyalogos osveny sincs, akkor elpakol mindent.

De ott kaoszban is tudja, hogy mi hol van, ha szemelyesen jelen van, ha telefonon hivom fel, hogy keresnek valamit, akkor csak kuldozget korbe-korbe, hogy talan itt, talan ott, vagy amott.

Szoval a garazsban es a dolgozoszobaban en jatszom azt, amit o a haz tobbi reszeben, igaz, hogy nekem pont az okoz nehezseget, hogy szinte soha nincs semmi sem a helyen.

2013. okt. 30. 22:37
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
ismerős,de nálunk mondjuk én a másik fele vagyok,tehát"nem igaz,h nem találod a cukrot,ott van a kávé feliratú dobozban,amiben eddig a teát tartottuk":D
2013. okt. 30. 22:39
 18/34 anonim ***** válasza:
87%
Nekem inkább apum ilyen, a lakáson belül még a saját ruháit sem mindig találja, de a szerszámait számon tudja tartani még abban a káoszban is. :D A párom mondjuk nekem nem ilyen, ő nagyon fiatal kora óta egyedül élt és látta el magát, talán ezért kicsit "talpraesettebb". Viszont én nagyon tudok bénázni. Volt nem egyszer, hogy már a sírás kerülgetett, mert nem találtam valamit, olyankor mindig anya kezdte el keresni, aki pedig valamiért rögtön rátalált. :D
2013. okt. 30. 22:47
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Így olvasva olyan viccesnek tűnik, de engem halálra idegesít, hogy ezzel a tulajdonságával tul.képpen van egy 3. fiam is, pedig én már elsőre is lányt akartam :)

Nálunk is úgy van, hogy még csak véletlenül sem nézne körül a hűtőben a párom, hogy mi is van benne, csak kiveszi a legelső dolgot, ami a kezébe kerül és kész, így sokszor ott rohadnak meg a finomabbnál-finomabb dolgok, mert hogy ő "nem tudta", hogy olyan is van...

Pl. ágyneműcserénél is mindig elhangzik a "hol van lepedő" kérdés, pedig mindig ugyanabban a szekrényben van vagy max. a szárítón, ami meg tök szem előtt van, tehát számomra abszolút érthetetlen.

Ja meg a legszuperebb, hogy mindig elhagyja az öngyújtóját valahol, így ha én nagyritkán rágyújtanék, éppen akkor sosincs tüze :)

2013. okt. 30. 23:42
 20/34 anonim ***** válasza:
87%

Ez olyan szörnyű, de én nőként vagyok ilyen. Állandóan keresek valamit.

Néha keresem a távirányítót is, úgy hogy a kezemben van. Vagy kimegyek a kamrába és nézelődök, hogy miért is mentem be.

Párom dettó.

Gondolhatjátok mi megy nálunk, ha egymástól kérünk segítséget :)

Nem tudom egyébként miért vagyok ilyen, leteszek valamit, akkor csak rémlik, hogy mintha lett volna nálam.

Ruhákra időként rácsodálkozok: jó ég, nekem van ilyenem is?

Az egyetlen dolog, ahol csukott szemmel is tudom, hogy mi hol van, az a könyvespolc, melyik könyv melyik mellett van.

Néha vicces ez, de igaziból azért nem annyira.

2013. okt. 30. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!