Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, ha a férjetek azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, ha a férjetek azt kérné hogy kössétek el magatokat, megtennétek?

Figyelt kérdés
Van 3 közös gyerek, 33 és 35 évesek vagyok.
2013. okt. 24. 14:24
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
nem mert az bonyolultabb művelet mintha ő kötné el magáz,ennyi erővel ő is megtehetné
2013. okt. 24. 14:28
 2/33 anonim ***** válasza:
73%
Hát, hogy én kössem el magamnak, azt azért nem vállalnám... De 3 gyerek után az elköttetésről beszélhetnénk.
 3/33 anonim ***** válasza:
36%
na megjött a mai napra a sokadik, kamu, provokálós kérdés:)
 4/33 anonim ***** válasza:
39%

Meg, bar nalunk epp o ajanlotta fel, hogy ha ugy gondolom, hogy biztosan nem akarok tobb gyereket, akkor elkotteti magat.

OFF Elso, valoban a nonel bonyolultabb, de sok ferfinek a gyermeknemzesre valo keptelenseg majdnem ugyanazt jelenti az agyaban, mint az impotencia....

2013. okt. 24. 14:30
 5/33 anonim ***** válasza:
81%

Jesszus, azt olvastam, hogy "kössétek fel magatokat" :D

Egyébként nem hiszem, hogy megtenném. És tőle se kívánnám ezt. Sose lehet tudni, nem gondolom-e meg magam mondjuk 37 éves koromban, hogy beleférne még egy babaprojekt.

2013. okt. 24. 14:31
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
na és ha férfi ezt impotenciának gondolja(amúgy tudom hogy így éreznek ismerősöm a kutyáját is sajnálta ezért :D) De ha már ő felveti legyen benne annyi bátorság hogy ő kötteti el magát és nem a feleség nyakába rakja ezt is
2013. okt. 24. 14:33
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De ha ő köttetné el magát, nem lenne gondom vele.
2013. okt. 24. 14:34
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem köttesse el magát az, akinek ez az ötlete jött. Neki is ugyanúgy műtét és utána ugyanúgy nem lesz gyerek.
2013. okt. 24. 14:35
 9/33 anonim ***** válasza:
28%
Nem, és a férjemet sem szeretném, ha megtenné. Én is 3 gyermeket szeretnék, nem többet, nem is akarok 50 évesen szülni még, de mégis... amikor ilyen modern megoldások léteznek, mint a többhónapos fogamzásgátló injekció, szerintem felesleges ilyen drasztikus megoldásokhoz folyamodni!
2013. okt. 24. 14:42
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Köttesse el magát ő, ha már nem szeretne gyereket...
2013. okt. 24. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!