Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ha a férjetek azt kérné hogy kössétek el magatokat, megtennétek?
Figyelt kérdés
Van 3 közös gyerek, 33 és 35 évesek vagyok.2013. okt. 24. 14:24
31/33 anonim válasza:
25-ös "Ugyanezzzel az erővel én kérhetném, hogy húzzon gumit"
Már miért is ne kérhetnéd, hogy húzzon gumit? :O Most ezt úgy írod, mintha az, hogy megkéred a védekezésre, egyenlő lenne azzal, hogy egy műtétre kéred meg.
32/33 anonim válasza:
Bocs de a spirál meg ehhez hasonló védekezési eszközöket miért is találták ki? Hogy ne legyen gyerek.
Akkor nem értem miért is kellene ezt véglegesíteni.
Morbidnak tartom, hogy ez "az én labdám, ne játsszon vele senki, mert akkor inkább tönkreteszem és akkor tuti nem kell majd senkinek" előjöhet 2 felnőtt ember között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!