Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ha a férjetek azt kérné hogy kössétek el magatokat, megtennétek?
Nem. Mondjuk ha császárral született volna a 3 gyerek, akkor valószínűleg elköttettem volna magam, saját akaratomból.
Ha a férjem ilyet kérne felhívnám a figyelmét rá, hogy a férfiak meddővé tétele egy kb 20 percet igénylő, ambuláns beavatkozás még szikét sem használnak hozzá.
Én nem tudnék ilyen végleges megoldásban
Felajánlanám neki, hogy ha előbb ő elkötteti magát, akkor majd én is elgondolkozok rajta.
Nem a válaszom egyébként.
Nincs gyerekem, nem is tervezek, de azt hiszem vannak más,kevésbé drasztikus megoldások is fogamzásgátlásra. Nem mondom, hogy a sok éves tabletta szedés olyan hejj, de jó, de kisebb rossznak érzem. Amúgy is annak vagyok a híve, hogy mindkét fél dolga a megfelelő védekezés, úgyhogy én a gumióvszert sem zárom ki.
"azt mondta, ha volna olyan, akkor inkább ő szedne fogamzásgátlót énhelyettem"
Csakhogy nincs, mondani meg bármit lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!