Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, ha a férjetek azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, ha a férjetek azt kérné hogy kössétek el magatokat, megtennétek?

Figyelt kérdés
Van 3 közös gyerek, 33 és 35 évesek vagyok.
2013. okt. 24. 14:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Pontosabban nem befolyásolna a kérése. Ha egyébként hajlanék afelé, akkor megtenném, de ha nem, akkor csak miatta nem.
2013. okt. 24. 16:33
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Én már gondolkoztam rajta, egyszer szóba is hoztam. Két gyerekem van, de nem akarok többet. A párom majdhogy nem lehülyézett, azt mondta, hogy ő sem vállalná, bármi más megoldás megfelelne neki, azt mondta, ha volna olyan, akkor inkább ő szedne fogamzásgátlót énhelyettem.
2013. okt. 24. 17:49
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Mondjuk ha császárral született volna a 3 gyerek, akkor valószínűleg elköttettem volna magam, saját akaratomból.

Ha a férjem ilyet kérne felhívnám a figyelmét rá, hogy a férfiak meddővé tétele egy kb 20 percet igénylő, ambuláns beavatkozás még szikét sem használnak hozzá.

Én nem tudnék ilyen végleges megoldásban

2013. okt. 24. 18:08
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
*végleges megoldásban gondolkodni
2013. okt. 24. 18:10
 25/33 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Ugyanezzzel az erővel én kérhetném, hogy húzzon gumit, vagy kötesse el a sajátját. Egy-egy.
2013. okt. 24. 18:53
 26/33 anonim ***** válasza:
Meg, ugyanis erősen gondolkodom rajta, de ő nem szeretné, ha megtenném :/
2013. okt. 24. 22:17
 27/33 anonim ***** válasza:
33 évesen még nem. 40 felett 3 gyerekkel már valószínűbb.
2013. okt. 24. 22:41
 28/33 anonim ***** válasza:

Felajánlanám neki, hogy ha előbb ő elkötteti magát, akkor majd én is elgondolkozok rajta.

Nem a válaszom egyébként.

Nincs gyerekem, nem is tervezek, de azt hiszem vannak más,kevésbé drasztikus megoldások is fogamzásgátlásra. Nem mondom, hogy a sok éves tabletta szedés olyan hejj, de jó, de kisebb rossznak érzem. Amúgy is annak vagyok a híve, hogy mindkét fél dolga a megfelelő védekezés, úgyhogy én a gumióvszert sem zárom ki.

2013. okt. 24. 22:42
 29/33 anonim ***** válasza:

"azt mondta, ha volna olyan, akkor inkább ő szedne fogamzásgátlót énhelyettem"

Csakhogy nincs, mondani meg bármit lehet.

2013. okt. 25. 00:28
 30/33 anonim ***** válasza:
Én nem, mert egyrészt nőknél bonyolultabb műtét, másfelől meg még ha nem is akarnék több gyereket, nekem valahogy jó érzés, hogy képes lennék még szülni. Tőle se kérnék ilyet, de ha magától megteszi, abba sem szólnék bele.
2013. okt. 25. 01:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!