Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti jól éreznétek magatokat egy ilyen esküvőn?
Előre szólok, csak vacsi az esküvő után, nem lakodalom.
Délután 4-kor esküvő egy parkban (szoktak ott esküvőt tartani, van egy fehér fa építmény is nem jut eszembe a neve, de szép)
A szomszédos étterem fedett teraszára (ami a parkra néz) átmennek a vendégek (kb. 1 percre van az esküvői helyszíntől) ahol a sütemények és mártogatók, koktélok, üdítők stb. ki vannak téve asztalokra. Mi egy órára elhúzunk a parkba fényképezkedni, addig lenne egy vetítés meg ugye a vendégek ott lennének egymásnak, lehet sétálni, amit akarnak. Felőlem nézhetik a fotózást is, ha ahhoz van kedvük.
Ha letelt az 1 óra fényképezési idő, akkor onnantól fogva kihozzák a hidegtálakat, miniszendvicseket, töltött finomságokat, salátákat, a többi süteményt, borokat, söröket, töményeket. A koktélokat a pultban lévő mixer srác/lány csinálja.
Sok ételt írtam össze, de amolyan ültetett állófogadás lesz (lesznek székek, asztalok, de nem lesz ültetés, se kikészített étkészlet, hanem mindenki azt vesz a középen elhelyezett asztalról amit akar).
A zene sima cd-ről szólna, a mi válogatásunk alapján.
Május elején lenne a dolog.
Estefelé, behozatnám a tortát, amit felvágunk és mindenki kap aki kér.
Megköszönjük, hogy eljöttek, átadjuk az ajándékokat (ezt még nem tudom hogy csináljuk, adhatnátok tippeket) és jó utat kívánunk hazafelé.
A kaja így lesz, nem lesz éjféli vacsi, pörkölt, meg hasonlók, leves se.
De ha valamiben logikai bakit láttok leírnátok? Jól éreznétek azért magatokat?
A zene ilyen rocky, 50-70', meg hasonlók. Külföldi, és magyar is.
Bocs a kérdésben lévő letegezésért, és, hogy terjedelmes lett. :)
Tényleg szép, csak a szőnyeg nem jön be, de azt felszedetem :D
A köszönő ajándékokra van valakinek ötlete? Vigyek egy listát és pipáljam, akinek átadtam, vagy tegyem ki egy asztalra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!