Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Augusztusban lesz az esküvőnk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kávétejszín kérdése:

Augusztusban lesz az esküvőnk, de lánykérés még nem volt, és nem is lesz. Ti hogy éreznétek magatokat a helyemben?

Figyelt kérdés
Augusztus 10 az esküvőnk dátuma, már a meghívókat is elkezdtük kihordani, viszont lánykérés nem volt. Párom azt mondta, nem is akar eljegyzést, fölöslegesnek tartja. Ti hogy látjátok ezt? Más is szomorú lenne a helyemben? Említsem neki?
2013. máj. 23. 08:32
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%

Minek eljegyzés ha már lassan esküvő?

Nekünk se volt,csak eldöntöttük,hogy házasodunk,vettünk két karikagyűrűt,és kész,megházasodtunk.

2013. máj. 23. 08:38
 2/45 anonim ***** válasza:
18%
Szia! Hát én nemtudom, de nálunk az van, hogy az esküvőig meg kell tenni a lépéseket... volt lánykérés azután megtartottuk az eljegyzést, és jövőre ha a pénztárcánk is ugy akarja, akkor megtartjuk az esküvőt..szerintem az esküvőnek az a lényege, hogy a lányt megkérik..vagy nem? Jo nem azt mondom, hogy ez nélkül nem lehet, de azért kérnek meg, hogy légy/leszel e a felesége!?
2013. máj. 23. 08:42
 3/45 anonim ***** válasza:
100%

Uramisten...dehogy lennék szomorú, hiszen ott az esküvő időpontja! Komolyan mondom, van akinek semmi nem elég...

Szerintem felesleges pénzkidobás lenne még egy eljegyzést is tartani. Lánykérés meg bizos volt, hiszen valamikor csak megkérdezte, hogy hozzámész-e. Na, az volt a lánykérés!

2013. máj. 23. 08:42
 4/45 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy semmi nem elég.

Nem szeretnék eljegyzési ebédet, meg semmi banzájt, csak hogy letérdeljen megkérdezni, hogy hozzámegyek-e. Semmi extra. De nem volt ilyen, csak szóba került, hogy összeházasodhatnánk a nyáron, így lett az esküvő.

2013. máj. 23. 08:45
 5/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy romantikus alkat a vőlegényed. De attól még lehet jó férj.
2013. máj. 23. 08:55
 6/45 anonim ***** válasza:
78%

Most már mindegy. Amikor szóba került, akkor kellett volna mondanod hogy te nem így képzeled, ne megbeszéljétek hanem hagyományosan kérjen meg.

Nekünk gyűrünk is kb az esküvő előtt 2 héttel lett. Én nem voltam szomorú, boldog voltam :-)

2013. máj. 23. 08:55
 7/45 anonim ***** válasza:
88%
Mi is megbeszéltük hogy összeházasodunk,nem kért meg előtte nem volt térdeplés meg semmi.Volt eljegyzésünk,és apukámtól is "elkért".Mivel nem akartunk rögtön házasodni hanem előtte együttélni,igy döntötünk az eljegyzés mellet,mielőtt összeköltöztünk volna megvolt az eljegyzés és rá egy hétre költöztünk össze.2év együttélés után házasodtunk.
2013. máj. 23. 08:56
 8/45 anonim ***** válasza:
95%
Nekünk is úgy volt hogy közösen megrendeltük a gyűrűket,amikor megérkezett felhúztuk,és megbeszéltük hogy akkor most ez az eljegyzés.Két hónapra rá volt az esküvőnk.Nem egy filmbeli álom lánykérés de én boldog voltam így is,most lesz a 4.házassági évfordulónk,és van egy 2,5 éves kisfiunk.
2013. máj. 23. 09:03
 9/45 anonim ***** válasza:
91%

irigyellek. én menyasszony vagyok, volt lánykérés, viszont esküvő a holdon. van olyan érzésem, hogy még hosszú-hosszú évekig CSAK menyasszony maradok, mert a lagzira nincs pénzt. na, kinek a jobb?

ne érezd vacakul magad, gondolj bele pl. az én helyzetembe :D

26/l

2013. máj. 23. 09:13
 10/45 anonim ***** válasza:
83%
Ilyenkor mikor ilyet olvasok, mélységesen sajnálom a pasit, hogy ilyen nőt kényszerül elvenni.
2013. máj. 23. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!