Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Augusztusban lesz az esküvőnk, de lánykérés még nem volt, és nem is lesz. Ti hogy éreznétek magatokat a helyemben?
Minek eljegyzés ha már lassan esküvő?
Nekünk se volt,csak eldöntöttük,hogy házasodunk,vettünk két karikagyűrűt,és kész,megházasodtunk.
Uramisten...dehogy lennék szomorú, hiszen ott az esküvő időpontja! Komolyan mondom, van akinek semmi nem elég...
Szerintem felesleges pénzkidobás lenne még egy eljegyzést is tartani. Lánykérés meg bizos volt, hiszen valamikor csak megkérdezte, hogy hozzámész-e. Na, az volt a lánykérés!
Nem arról van szó, hogy semmi nem elég.
Nem szeretnék eljegyzési ebédet, meg semmi banzájt, csak hogy letérdeljen megkérdezni, hogy hozzámegyek-e. Semmi extra. De nem volt ilyen, csak szóba került, hogy összeházasodhatnánk a nyáron, így lett az esküvő.
Most már mindegy. Amikor szóba került, akkor kellett volna mondanod hogy te nem így képzeled, ne megbeszéljétek hanem hagyományosan kérjen meg.
Nekünk gyűrünk is kb az esküvő előtt 2 héttel lett. Én nem voltam szomorú, boldog voltam :-)
irigyellek. én menyasszony vagyok, volt lánykérés, viszont esküvő a holdon. van olyan érzésem, hogy még hosszú-hosszú évekig CSAK menyasszony maradok, mert a lagzira nincs pénzt. na, kinek a jobb?
ne érezd vacakul magad, gondolj bele pl. az én helyzetembe :D
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!