Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Augusztusban lesz az esküvőnk, de lánykérés még nem volt, és nem is lesz. Ti hogy éreznétek magatokat a helyemben?
Igazatok van, hogy hihetetlennek tünik, szerintem is kamu, de azért nem lehetetlen.... Nálunk a városban összesen 22 esküvő van évente (2006 óta ez a legmagasabb szám)
Simán van időpont... Meg nagyon sokan hétköznap házasodnak még ebből is dínom dánom nélkül, hiszen sokaknak nincs pénzük...
Vannak helyek ahol nem így van....de pl a melletünk lévő falubol is ebbe a városba mennek, mert itt szép a házasságkötő terem...
Én sem hiszem amit ez a válaszadó írt, de akár lehetséges is...
Viszonk akinek letérdelős...stb lánykérése van, azok általában nagyobb esküvőt is tartanak tapasztalatom szerint...persze kivételek mindig vannak:)
Mi nem akarunk nagy esküvőt, anyagilag sem engedhetjük meg magunknak. Kis esküvő, kis lagzi.
Itt csak arról volt szó, hogy jobban esett volna az "összeházasodhatnánk" kijelentés helyett a "hozzámjössz?" kérdés.
Attól, hogy ezt a kérdést feltettem, még szeretem a páromat, boldogok vagyunk (még ha nem is tűnik úgy, bár ezt interneten nehéz megállapítani). Egy egyszerű pillanatnyi boldogtalanság volt, nem a barátnőimnek szerettem volna dicsekedni, csupán így olyan, mintha a barátnőjéből feleség válna, de menyasszony nem voltam.
Megbeszéltem vele az egészet, elintéztük. Kértük az időpontot az önkormányzatnál, és onnantól kezdve a menyasszonya vagyok. Gyűrű nélkül is. Azt kifejezetten én kértem, hogy ne vegyen nekem eljegyzési gyűrűt, fölösleges pénzkidobás, elég a karikagyűrű. Nem pénzéhes vagy felhajtáskereső vagyok, csak hülye romantikus beállítottságú. Ennyi.
Jajistenem.. nőből vagy, le se tagadhatnád...
"Azt kifejezetten én kértem, hogy ne vegyen nekem eljegyzési gyűrűt, fölösleges pénzkidobás"
Ebből egy pasinak mi jön át? Az, hogy nem akarsz eljegyzési mizériát, csak esküvőt karikagyűrűvel.
De most tényleg, hidd el, nem ez számít! Mi már rég megebszéltük, hogy pár év múlva, ha majd gyereket akarunk, azelőtt összeházasodunk. Most akkor én menyasszony vagyokazóta is, vagy épp soha nem leszek az? Mittudomén, szeretjük egymást, együtt akarunk lenni, akkor nem mindegy... ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!