Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Augusztusban lesz az esküvőnk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kávétejszín kérdése:

Augusztusban lesz az esküvőnk, de lánykérés még nem volt, és nem is lesz. Ti hogy éreznétek magatokat a helyemben?

Figyelt kérdés
Augusztus 10 az esküvőnk dátuma, már a meghívókat is elkezdtük kihordani, viszont lánykérés nem volt. Párom azt mondta, nem is akar eljegyzést, fölöslegesnek tartja. Ti hogy látjátok ezt? Más is szomorú lenne a helyemben? Említsem neki?
2013. máj. 23. 08:32
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

" csak félreértitek, hogy mire gondolok. :)"

Félreérthetően írsz. Akkor félreértjük.

2013. máj. 24. 13:16
 32/45 anonim ***** válasza:
4%

nem értem a problémádat.

vagy az a baj, hogy nem tudsz a barinőidnek dicsekedni a menyasszonykodással?

szegény csávó, jól kifogta... örülj, hogy elvesz!

2013. máj. 26. 12:29
 33/45 anonim ***** válasza:
0%

utolsó vagyok:

letérdelős színjátékom nekem sem volt. teljesen normálisan elmondta (az 1 éves évfordlónkon), hogy én vagyok élete szerelme, és szeretné, hogy hozzámenjek feleségül. azaz kérdezte:-)

rá 1 hónapra összeházasodtunk.

eszembe se jutott problémázni, ugyanis szerelmes voltam.

2013. máj. 26. 12:32
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, azt jól kicentiztétek. Vagy tán kamu a válaszod, és még meg se kertek?
2013. máj. 27. 07:19
 35/45 anonim ***** válasza:
0%

nem kamu. és engem megkérdeztek:-)

szerelmesek voltunk (vagyunk), nem láttuk értelmét az időhúzásnak.

2013. máj. 27. 21:36
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Szóval eljegyeztétek egymást, rá 20 percre, karon fogva, hivatali időben bementetek az anyakönyvvezetőhöz, szépen leadtátok a nyilatkozatokat, kaptatok időpontot 31 nap múlva, s már házasok is voltatok. Mikor esküdtetek? Hétfőn reggel 8-kor? :D
2013. máj. 27. 22:58
 37/45 A kérdező kommentje:

69%-os, visszavágva a csípős megjegyzéseidre:

Tehát gyorsan elvetetted magad, mielőtt esetleg meggondolná magát szerencsétlen pasi? :)

2013. máj. 28. 00:08
 38/45 anonim ***** válasza:
0%

Áruljátok már el, miért baj, ha egyszerűen bementek a hivatalba, kértek időpontot és megesküdtek? Miért kötözködtök a válaszolóval?

Kötelező tán a harangzúgás-lagzi-3 napos dínomdánom? És ha ők úgy érezték, hogy ez csak egy szűk családi ünnep? Meghívták a szülőket és testvéreket (ha a kéttanús esküvőt azért túlzásnak érezték volna), aztán megebédeletek, ennyi. Nem mindenki álma, hogy fél napig vonuljon fel-alá hercegnői puccban és ünnepeltesse magát.

Egyébként meg ha szerintetek az eljegyzés arra való, hogy utána még a pasinak legyen ideje meggondolni magát... hát izé... Szerintem sokkal egészségesebb, amit a válaszoló írt, hogy megkérte, bementek, összeházasodtak, mint az, ami ma a trend, hogy fél év után már mindenki gyűrűvel villog.

2013. máj. 28. 11:33
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, csak a házasodási szándékot előre be kell jelenteni és legkevesebb 30 napig várniuk kell a feleknek. Elég ritka, hogy van 31 napra időpont, többnyire hónapokkal előre lefoglalják a párok. Kivéve persze, ha télen, hétfőn reggel 8-kor esküdtek. Akkor elhiszem, hogy kaptak időpontot. Aki már ténylegesen megházasodott, ezzel tisztában van, ezért a válasz eléggé provokáció szagú. Ha azt akarta, hogy az ismerősök is ráérjenek, akkor hétvégét kellett foglalnia, de szinte biztos, hogy arra már nem volt időpont az esküvő előtt. Kivéve persze télen, amikor kevesebb az esküvő, bár a hétvégék akkor is zsúfoltabbak szoktak lenni. De amilyen pökhendin és lekezelően írta a válaszait, szerintem sose ment férjhez, mert akkor legalább 2 hónapot írt volna, hogy reális legyen a válasza.
2013. máj. 28. 11:50
 40/45 anonim ***** válasza:
0%
Pökhendin? Nekem nem tűnt fel. No mindegy, ha jól esik, b.szogassátok csak egymást.
2013. máj. 28. 11:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!