Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Augusztusban lesz az esküvőnk, de lánykérés még nem volt, és nem is lesz. Ti hogy éreznétek magatokat a helyemben?
" csak félreértitek, hogy mire gondolok. :)"
Félreérthetően írsz. Akkor félreértjük.
nem értem a problémádat.
vagy az a baj, hogy nem tudsz a barinőidnek dicsekedni a menyasszonykodással?
szegény csávó, jól kifogta... örülj, hogy elvesz!
utolsó vagyok:
letérdelős színjátékom nekem sem volt. teljesen normálisan elmondta (az 1 éves évfordlónkon), hogy én vagyok élete szerelme, és szeretné, hogy hozzámenjek feleségül. azaz kérdezte:-)
rá 1 hónapra összeházasodtunk.
eszembe se jutott problémázni, ugyanis szerelmes voltam.
nem kamu. és engem megkérdeztek:-)
szerelmesek voltunk (vagyunk), nem láttuk értelmét az időhúzásnak.
69%-os, visszavágva a csípős megjegyzéseidre:
Tehát gyorsan elvetetted magad, mielőtt esetleg meggondolná magát szerencsétlen pasi? :)
Áruljátok már el, miért baj, ha egyszerűen bementek a hivatalba, kértek időpontot és megesküdtek? Miért kötözködtök a válaszolóval?
Kötelező tán a harangzúgás-lagzi-3 napos dínomdánom? És ha ők úgy érezték, hogy ez csak egy szűk családi ünnep? Meghívták a szülőket és testvéreket (ha a kéttanús esküvőt azért túlzásnak érezték volna), aztán megebédeletek, ennyi. Nem mindenki álma, hogy fél napig vonuljon fel-alá hercegnői puccban és ünnepeltesse magát.
Egyébként meg ha szerintetek az eljegyzés arra való, hogy utána még a pasinak legyen ideje meggondolni magát... hát izé... Szerintem sokkal egészségesebb, amit a válaszoló írt, hogy megkérte, bementek, összeházasodtak, mint az, ami ma a trend, hogy fél év után már mindenki gyűrűvel villog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!