Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Augusztusban lesz az esküvőnk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kávétejszín kérdése:

Augusztusban lesz az esküvőnk, de lánykérés még nem volt, és nem is lesz. Ti hogy éreznétek magatokat a helyemben?

Figyelt kérdés
Augusztus 10 az esküvőnk dátuma, már a meghívókat is elkezdtük kihordani, viszont lánykérés nem volt. Párom azt mondta, nem is akar eljegyzést, fölöslegesnek tartja. Ti hogy látjátok ezt? Más is szomorú lenne a helyemben? Említsem neki?
2013. máj. 23. 08:32
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
95%

Nálunk is így volt. Megbeszéltük, hogy összeházasodunk, elkezdtük szervezni az esküvőt, nem volt eljegyzés és a gyűrűt sem hordtuk az esküvő előtt. Mondjuk engem ez nem zavart. 13 éve élünk együtt, csodálatos férj és azóta csodálatos apa. Jóban-rosszban mellettem áll mindig, bár azóta sem túl romantikus.

A barátnőmet elvitte a pasija egy tengerparti nyaralásra, letérdelt elé, elővette a gyűrűt és megkérte a kezét. Egyáltalán nem számított rá a lány. Biztosan nagyon megható volt és csodálatos érzés lehetett. Az már kevésbé, hogy a lagzi szervezése közben, még épp azelőtt, hogy elkezdték volna kihordani a meghívót kitalálta a srác, hogy ő ehhez az egészhez még túl fiatal és inkább mégse legyen esküvő.

Nem feltétlenül a körítésen múlik a boldogság.

2013. máj. 23. 09:34
 12/45 anonim ***** válasza:
92%
Én nem értem, összeházasodtok, tehát akkor megkérte lényegében a kezed. Az nem lenne jobb, sőt, ha megkérné a kezed, de utána sose lenne esküvő...
2013. máj. 23. 09:36
 13/45 anonim ***** válasza:
89%
Említheted, de ezt már úgyse lehet visszacsinálni. Ha már szervezitek a dolgot, igazából nem is tudom, hogy szeretnéd. De így a letérdelős lánykérés már inkább nevetséges lenne.
2013. máj. 23. 09:39
 14/45 anonim ***** válasza:
17%

Nevetséges lenne, ha egy férfi letérdelne a nő előtt, és úgy kérné meg a kezét! Ez csak Amerikában szokás. Magyarországon még 100 évvel ezelőtt sem volt divat.

Az eljegyzés csak formaság, de nem feltétlen kell. Az esküvőt is meg lehet úgy tartani, hogy nem csináltok népi banzájt belőle. Soha nem értettem, hogy akik nem dúskálnak a pénzben, miért a lakodalomtól teszik függővé a házasságot? Nem ezen múlik a házasság sikere.

2013. máj. 23. 09:42
 15/45 anonim ***** válasza:
66%

Nem is értem mit vársz. Mikor erről beszélgettetek, akkor kellett volna mondanod, hogy te ezt nem így képzelted, hanem hogy letérdel eléd és megkérdezi, hogy lennél e a felesége. Mivel te ezt nem tetted, hanem helyette azt mondtad jó, így a párodnak meg sem fordult a fejében, hogy valahogy romantikusabban kéne. Szóval ne várd, hogy megkérjen, mert fogalma sincs róla, hogy neked ez a bajod. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát..

Ja és egyébként ha említed neki, hogy ez neked rosszul esett, akkor értetlenül fog bámulni maga elé, és nem fogja felfogni az egész helyzetet. És mindez természetes is tekintve, hogy te egy szót nem szóltál hamarabb. Most meg már mindjárt itt az esküvő...erről az egészről kicsit hamarabb kellett volna szót ejteni..

2013. máj. 23. 09:49
 16/45 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem említsd meg neki, mert ez neked fontos. Nálunk ugyan ez volt e helyzet és végül beadta a derekát.:))
2013. máj. 23. 09:56
 17/45 anonim ***** válasza:
69%

Most, hogy lassan itt az esküvőtök szerintem már felesleges megtartani az eljegyzést, max megemlítheted, de már felesleges.

Akkor kellett volna ezt mondani, megbeszélni vele mikor még a kapcsolatotok elején jártatok, hogy neked mi a fontos.

Nekem fontos volt a lánykérés és az eljegyzési ebéd is, de szerencsére a páromnak is. És emiatt, hogy tudom neki is fontos, de ennek ellenére nem lett volna lánykérés rosszul esett volna.

2013. máj. 23. 10:00
 18/45 anonim ***** válasza:
84%
Az úgy nagyon romantikus lehet, hogy azt mondod, hogy jaj én úgy szeretném ha letérdelnél elém és megkérnéd a kezem, és erre másnap megtenné, pedig amúgy eszébe sem jutna. :D
2013. máj. 23. 10:01
 19/45 anonim ***** válasza:
77%
Ahhoz nem kell letérdepelnie a pasinak, hogy megkérje egy nő kezét... az enyém sem tette, de nem is szerettem volna.
2013. máj. 23. 10:03
 20/45 anonim ***** válasza:
55%
De a kérdező azt szeretné, ha letérdelne és megkérné a kezét.
2013. máj. 23. 10:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!