Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged nem ért váratlanul, amikor a párod megkérte a kezed?
De, váratlanul ért, nem számítottam rá. Előtte már beszéltünk róla, hogy együtt tervezzük az életünket, de ennyibe is maradt.
1,5 éve voltunk együtt mikor megkért, nem éreztem korainak, szerencsére ő sem. :)
Azóta már eltelt 3 év és a férjem. :)
A kapcsolatunk elejétől erre készülünk, tudtuk már akkor, hogy ez a célunk az életben. Annyi volt a meglepi, hogy amikor kiválasztottuk a karikagyűrűket, én nem tudtam mikor megy el értük és mikor ejti meg a leánykérést. Nem ért váratlanul, de mégis csodálatos pillanat volt.
24N
nem ért váratlanul, mivel én választottam ki a gyűrűt./a gyűrű mérete miatt kérte hogy én válasszak=próbáljam fel. bár azt nem tudtam pontosan mikor teszi fel a nagy kérdést,de nem volt váratlan:) csak nagy nagy boldogság.
azóta már a férjem majdnem másfél éve. nyár elején leszünk 3 éve együtt:)
27/N
Nyugi 7-es! Az én válaszom nullás, pedig szerintem a kérdésre válaszoltam. 6-os voltam.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!