Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megkérte a kezem, de elbizonytalanodtam. (? )
Ő 25 éves, én 18. Minden rendben ment, két éve együtt vagyunk. Mikor megkérte a kezem, a világ legboldogabb emberének éreztem magam, de rajtam kívül mindenki azt mondta, hogy ez hülyeség, felejtsem el, hogy ilyen fiatalon összeházasodunk, ne legyek felelőtlen stb.
Én most is akarom, de azért eléggé elbizonytalanítottak...
szerintem ne másokra hallgass, hanem a szívedre és természetesen az eszedre. biztos nem véletlenül vagytok együtt 2 éve... :)
Sok boldogságot!
23/N
Együtt is laktok?Vagy most összeköltöztök?
Eljegyzésnek ugy van csak értelme.
Esküvőig lakjatok együtt,derüljön ki működik-e,ázasodni ráér 1-2 év mulva is.
Senkire ne hallgas.Ha ugy érzed boldog tudnál vele lenni.
Nem te lennél az elsö aki enyire fiatalon férjhezmegy.
A családal viszont még évekig várnék ahoz még fiatal vagy. Elöször éljetek legyenek emlékeitek élményeitek egymásal.Mert a gyerekek azok már nagyon lekötnek és egy kicsit máskép alakulnak a lehetöségek.
Azon kivül lesz idötök egymást egy másik oldalrol is meg ismerni.Mert együtt járni és együtt lakni 100százalékos fordulatott is hozhat.
Szeretnélek megerősíteni, hogy nyugodtan menj férjhez, ha szeretnél, ehhez senkinek semmi köze, kettőtöket leszámítva.
Azzal viszont vitatkoznék, hogy nem érdemes még most szülnie. Elmondom, hogy szerintem most lenne a legjobb. A 18-24 év közötti nők sokkal-sokkal nagyobb arányban szülnek egészséges gyerekeket, kiváló eséllyel esnek teherbe, minden egészségi kockázati tényező ebben a korban a legkisebb (Down-szindróma és társai). Fizikailag és idegileg is ilyenkor a legjobban felkészült egy nő a terhességre. Ha sokáig vár egy nő a teherbeeséssel, akkor rengeteg kockázattal kell számolnia és a meddőségi problémák is előkerülhetnek. Plusz nem mellékesen már iskoláskorú lesz a gyerek, amikor még mindig csak 25-26 éves leszel, ilyenkor még fiatal vagy, hogy szóbaálljanak a munkáltatók Veled, de már elég nagy a gyerek, hogy ne tekintsék kockázatnak. És persze gyerek mellett is lehet tanulni, diplomázni, aki azt mondja, hogy nem, az egész egyszerűen hazudik vagy tudatlan.
Az utolsó hozzászólóhoz tennék egy kiegészítést (miért is érdemes 18-24 évesen szülni).
Vagy inkább úgy, hogy főiskola/egyetem után, ha vki azt még szeretné (nem arra gondolok, hogy 28 évesen nagy nehezen elvégez egy főiskolát).
Sosem értettem, hogy a nőknek mi a jó abban, hogy felépítenek egy valamekkora karriert (mondjuk 8 év alatt), aztán elmennek szülni, majd kezdik az egészet elölről.
Ahelyett, hogy amikor még nincs karrier szülnének, majd utána kezdenék el folyamatában építeni a karrierüket.
Én ebben pasiként több rációt látok, de lehet, nekem nem jó a szemem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!