Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A párom megkérte a kezem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megkérte a kezem, de nem tudom mit tegyek, szerintetek?

Figyelt kérdés
Persze igent mondtam és nagyon boldog vagyok, de van egy nagy probléma..az anyja !Nagyon utál engem pedig semmit rosszat nem tettem ellene, még vitánk sem volt, mégis meghallottam, miket mondott rólam páromnak a telefonba..2éve Karácsonykor kaptam az anyjától egy arany fülbevalót, és most azt emlegeti fel hogy adjam neki vissza, vagy az árát küldjem vissza!Telefont is rám csapta amikor beszéltünk.Nem értem ez egyáltalán hogy és miért jött mikor soha semmi vita nem volt köztünk, és semmit nem ártottam neki!Na a lényeg az hogy esküvőt szerettünk volna jövőre, de most nagyon elment tőle a kedvem, mert nem vagyok kíváncsi az anyjára, többet látni nem akarom!Gondolkoztunk 2esben tartott esküvőn 2 tanúval, de az az én családommal nem lenne fer, mivel ők meg nagyon szeretnek mindkettőnket!Bocsi kicsit hosszúra sikerült, kérlek adjatok tanácsot!!
2012. júl. 7. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Add vissza neki a fülbevalót, aztán ne foglalkozz vele, mintha nem is létezne.
2012. júl. 7. 20:49
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Mármint az anyjával ne foglalkozz. A pasival meg házasodj össze ha szereted :)
2012. júl. 7. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Én első körben visszaküldeném az ajándékot (meg minden mást is, amit esetleg kaptam tőle), egy szolid, de egyértelműen helyre tevő levélben, és leszögezném, hogy jelenlegi hozzáállása miatt nem kívánom vele tartani a kapcsolatot (csak ha őszintén változtat).

A helyzetre való tekintettel két tanús esküvőt tartanék, a családommal meg utóbb ünnepelnék, anyós nélkül.

2012. júl. 7. 20:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Csak olyan rossz hogy nem tarthatok olyan esküvőt amilyet szerettem volna, miatta!nem is értem hogy amit ajándékba ad azt hogy van képe visszakérni?Akkora bunkóság..A két tanús esküvővel tényleg annyi a baj hogy a családomnak nem esne jól, mert ők mindent megtesznek értünk, és nagyon szeretnének engem már az oltárnál látni..olyan nehéz
2012. júl. 7. 20:56
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
A legfontosabb: mérlegelj! Szerinted a párod is megszakítja a kapcsolatot az anyukájával? Ha igen, akkor még működhet is a házasság. Ha nem, akkor viszont előbb-utóbb felőrli őt a lavírozás kettőtök között. Erre pedig rámehet egy kapcsolat.
2012. júl. 7. 20:58
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Az esküvőkor nem kell feltétlen lakodalom! Ha a rokonaid szeretnének az oltárnál látni,akkor legyenek ott a szertartáson,de utána ne legyen nagy dínom-dánom!

Sok ismerősöm kötött így házasságot. A házasság sikere nem a nagy lagzitól függ. Az csak felesleges pénzkidobás.

2012. júl. 7. 21:04
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
Vagy kihagytál valamit a sztoriból vagy nemtörődöm vagy,de téged nem zavar,hogy évekig egy hangos szó sincs,nincs konfliktus,most pedig ez történik?Miért nem ültetek még le hármasban beszélgetni,hogy akkor most mi a gond? Likvidálod az anyósod vagy képes vagy két tanusra venni az esküvőt,ahelyett,hogy először kiderítenéd,hogy mi ez a pálfordulás?
2012. júl. 7. 21:35
 8/10 anonim ***** válasza:
77%

7. Igazad lehet.

De: vannak ám olyan anyukák is, akik alattomosabbak, mint a ciánnal mérgezők. Jó képet vágnak a kislányhoz addig, amíg komolyra nem fordul a dolog, mert addig azt hiszik, hogy "úgysem" lesz semmi komoly az egészből. Amikor aztán az esküvő komolan felmerül, akkor lehull az álarc.

Kérdező: abban igaza van az egyik válaszolónak, hogy ha nem áll melléd teljes mellszélességgel az anyós ellen a kedves fia, akkor nagy gáz van, de még nagyobb lesz később.

Mondd meg az anyósnak kerek-perec, hogy mi az ábra nálad, és hogy a viselkedése miatt mire számíthat veled szemben. Tarthatsz ő is esküvőt, hogy őt meghívod, a srác kedvéért, DE akkor nagyon-nagyon kell tudnod magad kontrollálni, és nagyon tudnod kell, hogy ha az anyós balhézik, vagy hisztizik, akkor ki az, akire BIZTOSAN számíthatsz, hogy azonnal cselekszik és anyóspajtást hazapaterolja.

Ha ez a cécó nem hiányzik, akkor tartsatok pl. öt-tíz fős polgári esküvőt és nagyobb létszámú templomit, ami után egy rövid állófogadás van és ennyi. Olcsóbb is, és kevésbé macerás.

Akkor van a gond, amit a 7. hsz. okosan pedzegetett, ha te mindenáron nagy esküvőt akarsz, és nem vagy hajlandó a kompomisszumra. Akkor ugyanis zsák meg a foltja eset forog fenn: semmivel sem vagy különb annál, akit hirtelen meggyűlöltél. Ha nem tetszik, sajnálom, de így van. A lélektan alapszabályai éppolyan betonbiztosak, mint a matematikáé.

2012. júl. 7. 22:02
 9/10 anonim ***** válasza:
66%
Beszéld meg a helyzetet a pároddal. Ha nem rendeződik a helyzet az anyóssal, akkor neki egyértelműen választania kell közted és az anyja között. Hosszú távon nem fog tudni egyensúlyozni kettőtök között, és az tönkretenné a kapcsolatotokat. Meg kellene tudnod, mi az anyja problémája, hátha meg tudjátok beszélni. Ha meg nem, attól még nyugodtan tarthatsz olyan esküvőt, amilyet szeretnél. Meghívjátok az anyóst is, ha eljön el, ha nem nem... Az a te napod lesz, ne hagyd hogy tönkretegye, mert egy életen át bánni fogod. Vagy pl. a lakodalom árán utazzatok el a pároddal egy egzotikus helyre (Karib tengerre, vagy hasonlóra ha van rá anyagi keret), és házasodjatok ott össze. Emlékezetes lenne. Hazaérve pedig a családod jelenlétében tartsátok meg a templomi esküvőt. Ez is egy megoldás lehet... attól függ ki mit szeretne..
2012. júl. 8. 06:07
 10/10 anonim válasza:
nyugi az anyós dolga hogy utáljon
2012. júl. 10. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!