Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megkérte a kezem szombaton. Hol lehet Pécsen szép, de nem egetverő árú gyűrűket venni?
Előre mondom, hogy pécsi vagyok mióta élek, de utca névvel nem szolgálhatok :) Szóval anélkül próbálom elmagyarázni, hogy melyik ékszerboltra gondolok.
Szóval, az Árkád mellett van a piac irányában egy ékszerbolt, zaci is, de vannak új ékszerek is. A Sztár söröző mellett. Szerintem ott vannak elfogadható árban ékszerek, érdemes megnézni. Ha nem egyértelmű, hogy melyikre gondolok, akkor megpróbálom pontosítani :D
Én nem pécsi vagyok, de 1 kirándulás alkalmával Siklóson találtuk meg amit elképzeltünk és árban is kitűnő volt. Szerintem feltétlen nézzetek le a Zilahy ékszerboltba. A főúton van, szerintem nem lehet eltéveszteni.
Sok boldogságot!
Gold ékszerstúdió
Pécs Ferencesek u. 36.
Mi itt vettük, a két karikagyűrű (arany közepén pici fehér arany csíkkal, és vésett mintával) összesen 85ezer volt. Pedig páromnak vastag ujja van, és neki jó nagy gyűrű kellett. Az eladó férfi nagyon rendes volt, segített méretet választani, sok jó tanácsot adott, érdemes meghallgatni.
Golden Lux Ékszerüzlet - Pécs Plaza
Cím: 7631 Pécs, Megyeri út 76.
Nyitva: H-SZ: 10-21, V: 9-18
Telefonszámok: (+36) 72 447-480
Golden Lux ékszerüzlet
Ékszerüzletünk a Pécs Plaza 1999. évi nyitása óta ugyanazon a helyen üzemel. Igényes arany és ezüst ékszerek nagy választékban kaphatók. Karikagyűrű kínálatunk Pécs városban a legnagyobb. Udvarias eladókkal várjuk kedves vásárlóinkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!