Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátom megkérte a kezem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megkérte a kezem, de elbizonytalanodtam. (? )

Figyelt kérdés

Ő 25 éves, én 18. Minden rendben ment, két éve együtt vagyunk. Mikor megkérte a kezem, a világ legboldogabb emberének éreztem magam, de rajtam kívül mindenki azt mondta, hogy ez hülyeség, felejtsem el, hogy ilyen fiatalon összeházasodunk, ne legyek felelőtlen stb.

Én most is akarom, de azért eléggé elbizonytalanítottak...

2012. aug. 8. 08:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

#10es válaszoló..

én pl azért nem szülök karrier építés előtt,ugyanis kell egy végzettség,egy munkahely ahol dolgozom biztosan 3-4 évet,és ahonnan el tudok menni gyesre,és ott tudom folytatni a munkát.. ha megszülném a gyereket,és nem lenne se normálisan fizető munkám,se végzettségem,éhen halnánk a gyerekkel.. :)

2012. aug. 8. 17:06
 22/24 anonim ***** válasza:
Én 17,5 évesen házasodtam, a férjem 21 volt.
2012. aug. 8. 19:35
 23/24 anonim ***** válasza:

21-es válaszhoz:

Nőknél a karrierépítés lehet csapda is, baráti körömben azt tapasztaltam, hogy értelmes és céltudatos csajok kb. 30 éves korukra lettek menedzserek, most 35 évesen is még korukhoz képest csinosak, mert nagyon adnak magukra, lakásuk, céges autójuk van, pasijaikat állandóan cserélik, mert egy férfi sem elég tökéletes hozzájuk, munkájukat a jó fizujuk miatt képtelenek otthagyni, csak ha kirúgják őket.

Viszont szép lassan kifutnak a gyermekszülésből, és amiatt néha siránkoznak is, irigylik a szolidabb barátnőik, kirúgott volt munkahelyi barátnőik normális családját (férj, gyerekek).

2012. aug. 9. 09:58
 24/24 A kérdező kommentje:
már 3 hónapja együtt élünk :) tudom ez még kevés idő, de jövőre már biztos, hogy esküdni fogunk, mert szeretjük egymást. nem érdekel más véleménye, erre most rájöttem. de azért köszönöm :)
2012. aug. 9. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!