Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Augusztusban lesz az esküvőnk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kávétejszín kérdése:

Augusztusban lesz az esküvőnk, de lánykérés még nem volt, és nem is lesz. Ti hogy éreznétek magatokat a helyemben?

Figyelt kérdés
Augusztus 10 az esküvőnk dátuma, már a meghívókat is elkezdtük kihordani, viszont lánykérés nem volt. Párom azt mondta, nem is akar eljegyzést, fölöslegesnek tartja. Ti hogy látjátok ezt? Más is szomorú lenne a helyemben? Említsem neki?
2013. máj. 23. 08:32
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
55%

A tiéd jobb, mint mikor valakit eljegyeznek, aztán éveken át csak menyasszony, esküvő meg még madártávlatban sem. :)

Bár megértelek, hogy az igazi kérést hiányolod. Azzal én is így lennék. Kéne a fenének az eljegyzési ünnepség, meg a családdal bohóckodás, de szeretném, hogy letérdel és megkér. :)

Egyébként hogy zajlott akkor ténylegesen nálatok? Egyik nap kijelentette, hogy te, házasodjunk össze? :) Vagy hogy?

2013. máj. 23. 10:15
 22/45 anonim ***** válasza:
87%

Előbb térdepelj Te is egy kicsit, aztán rászólhatsz, hogy most ő jön...

Kedves Kávétejszín!

Ne légy csacsi! Nagy megerőltetés lenne boldognak lenned attól, amit megkapsz? Életed gyönyörű időszakát szalasztod el, mert az eljegyzésen cirmogsz, ahelyett, hogy a fellegekben lennél az esküvő miatt...

2013. máj. 23. 10:56
 23/45 anonim ***** válasza:
81%

Lehet, hogy szentimentális érzelgős liba vagyok, de azért nekem fontos volt, hogy legalább annyit megkérdezzen, hogy XY, hozzám jönnél feleségül? (és nem térden állva, gyertyafénynél, giccsözönnel kérte meg, az nekem sem fontos)

Nekem kicsit snassz ez a házasodjunk össze, azt' kész dolog. Persze, akinek ezzel nincs baja, teljesen megértem, viszont másoknak fontosak a kisebb formalitások.

2013. máj. 23. 11:30
 24/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, főleg azoknak, akik ismeretlenül nem minősítettek, és nem írogatták, hogy sajnálják a pasit, hogy ilyen nőt "kell" elvennie.

Boldog vagyok, hogy házasok leszünk, szeretem a páromat, csupán érdekelt, hogy ki hogy van ezzel, ki hogyan reagál, ha pl. meghallja, hogy eljegyzés nem volt, csak esküvő lesz?

A pocskondiázó, lenéző válaszoló pedig nem érdekel, 49%-os a hasznos válaszainak aránya.

2013. máj. 23. 13:03
 25/45 A kérdező kommentje:

Utolsó, úgy tűnik, hogy az eddigi válaszolók közül Te értesz meg leginkább.

Nekem is ez az "essünk túl rajta" érzés, hogy na, házasodjunk. A letérdelést sem úgy értettem, hogy muszáj ott térdelnie, csupán egy rohadt kérdést feltenni, bármilyen helyzetben, gyűrű nélkül, vacsora nélkül...

Sajnálom, hogy feltettem ezt a kérdést, mert minősítve vagyok egy ilyen apróság miatt, holott csak félreértitek, hogy mire gondolok. :)

2013. máj. 23. 13:05
 26/45 anonim ***** válasza:
91%
Én megbeszéélnném vele. Szerintem sokkal romantikusabb, ha letérdel eléd és megkéri a kezed...
2013. máj. 23. 14:59
 27/45 anonim ***** válasza:
Én örülnék, mert valamilyen szinten én is fölöslegesnek tartom az eljegyzést, nem akarok letérdelős és kövesgyűrű kis szivecskés dobozkában jellegű lánykérést. Sokkal boldogabb leszek, ha csak egy átlagos estén megkérdezi, hogy hozzámennék-e, utána esetleg otthon egy családi vacsora alkalmával bejelentjük és elkezdjük szervezni az esküvőt.
2013. máj. 23. 16:49
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

Kár most már ezen rágódni, hiszen mindjárt itt az esküvőtök dátuma! :)

Mekkora hülyeséget írtak azok, akik azt írták hogy akkor kellett volna elbeszélgetni a kérdező vőlegényével, amikor megbeszélték hogy legyen esküvő...

Ja, persze! Mondja a csávó hogy házasodjanak össze, erre a kérdező mondta volna, hogy nem így akarom, kérd meg a kezem és térdelj le! Másnap meg a pasas letérdelt volna és megkérte volna a kezét, de közben magától ezt nem tette volna meg.Bírlak titeket, szerintetek mindent a pasi fülébe kell rágni, ami ezzel kapcsolatos...persze mindent meg kell beszélni a másikkal, de nem dől össze a világ mert ez így történt.Na bumm, nem tette fel az ominózus kérdést, de attól el akar venni, azt akarja hogy légy a felesége és ez a lényeg.

Nem minden fiúnak kell extra ötletesnek és extra romantikusnak lennie.

Szóval tényleg ne agyalj ezen, így jött ki a lépés, ezt osztotta a sors :)

Nem mindig úgy történnek meg a dolgok, ahogy azt mi elképzeltük, de ez nem feltétlen baj! Szerintem hagyjad, ne említsd meg neki, mire menne vele, ha tudná hogy nem így akartad?!

Sok-sok boldogságot Nektek!

2013. máj. 23. 16:51
 29/45 anonim ***** válasza:

Ne hiányold! Legyél boldog!

Szerintem nem gondolta, hogy ezt a formalitást még elvárod, ha már elkezdted szervezni az eseményt amin megtörténik az amire kérne...

Engem sem kérdezett meg amúgy, csak miután megvettük közösen a karikagyűrűnket. (Engem jobban meghatott, hogy azt kérdezte tőlem, hogy lennék-e a gyerekei anyja....tudni kell, hogy a kapcsolatunk kezdetén gyerekellenes volt....)

2013. máj. 23. 21:28
 30/45 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk ez úgy zajlott, hogy megbeszéltük, hogy most már nekem is van állásom, költözzünk össze, aztán, ha megvan az időm a gyedhez, potyogtatom a babákat. Párom rávágta, hogy ez így nagyon jó elgondolás, de azért előtte bekötné a fejemet. Mondtam, hogy oké. Ennyi volt a lánykérés. :D Elmentünk, vettünk gyűrűt, megnéztük a naptárat, kitűztük a dátumot és riadóztattuk az örömszülőket. Rá 8 hónapra már házasok voltunk és most várom az első babánkat. Szóval én nem akadtam ki rajta. De szerintem most már hiába várod "a lánykérést" hisz már jegyeseknek számítotok e nélkül is. Az meg elég hülyén hangzik, hogy "szívem, szeretném, ha megkérnél, úgy isten igazából, letérdelve"... De, hátha működik. Csak azzal meg az lesz a bajod, hogy nem neki jutott az eszébe. 26N
2013. máj. 24. 10:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!