Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az eljegyzési gyűrű miért ilyen olcsó? Baj ha csak erre telik?
Szeretném megkérni a barátnőm kezét de sajnos nagyon kevés pénzem van.
Már 4 éve együtt vagyunk, tudom, hogy nagyon várja.
Szerintetek örülne egy ilyen gyűrűnek?
Megéri?
Ha tényleg szeret, nem az fogja érdekeli mennyiért vetted neki a gyűrűt!
Valószínű ő is tudja, hogy nem annyit költesz rá, amennyit akarsz és nincsenek akkora elvárásai!
Sok Boldogságot Kívánok! (:
Ez csak aranyozott!
Én inkább ajánlanám az extremesilver.hu oldalon található termékeket, nagyon szépek, és hasonló árkategóriájúak.
DE! Nem az érték számít, hanem a szándék! Engem az sem érdekelne, ha egy játékgyűrűvel kérné meg a párom a kezem! :)
Sok boldogságot!
Ez biztosan nem fehérarany mint ahogy írják, a fehérarany ékszerek nagyon drágák!
De szerintem nagyon szép és nem lehet megmondani róla hogy "milyen olcsó" meg amúgy is, eljegyzésnél egyáltalán nem a gyűrű értéke a lényeg!
Biztosan nagyon örülne neki! :-)
bizsu ékszerhez képest én drágának tartom.
Én bár nem érdekelne hogy nem aranyat vesz a párom, de nem örülnék annak hogy bizsuval akarná megkérni a kezem ami jó esetben csak 1 hónap viselés után feketíteni be az ujjamat (amíg le nem kopik az aranyozott festék róla)
Inkább vegyél valami szép ezüstgyűrűt..
Ezüstös is tudsz venni ennyiért ami szerintem sokkal szebb. De ez én vagyok! Különbenis tényleg az a legfontosabb, hogy megkéred a kezét! Nagyon sok boldogságot!:) Biztos örülni fog bármelyik mellett is döntesz!
21/L
Lehet most sokan lepontoznak, de szerintem egyáltalán nem szép ez a gyűrű. olyan gagyi hatása van a nagy kövel..
Arról már nem is beszélve, hogy én pl. nem akarnék évekig menyasszony lenni és ha nincs pénzed egy közepes gyűrűre akkor várj még a lánykéréssel. Itt nem a pénz a lényeg, de jobb esetben egy nőnek csak egyszer lesz jegygyűrűje az egész életében.. de ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!