Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrű ezüst szerintetek melyik a legszebb? Nem túl olcsó?
Sziasztok!Nagyon szeretjük egymást a párommal,de nincs pénzünk drága eljegyzési gyűrűre.Találtam párat ami nagyon tetszik,a kérdésem az lenne,hogy ez már elfogadható kategória vagy még várjunk vele?
tőlem egy 50ft-os rágóban talált műanyag gyűrűt is az ujjamra húzhatna a párom, büszkén viselném. Nem az ára a fontos, szóval ha úgy érzitek, vegyétek csak meg. Sok boldogságot!!!!!:)
23L
Nincs kikötve, hogy aranynak/drágának kell lennie. Ha nektek tetszik, akkor oké.
Viszont egy jó tanács: SOHA ne vásárolj ékszert látatlanban, nem úgy néz ki, mint a neten. Menjetek el személyesen. Tapasztalat... Én is kinéztem neten, még jó, hogy elmentünk a boltba. Ég és föld.
Szerintem szépek :)
Egyébként ha neked és a párodnak elfogadható, másnak nem is kell elfogadnia :) Végül is, ti ketten jegyzitek el egymást, nem mindenki más, aki esetleg úgy gondolja, joga és kötelessége ebbe beleszólni...
Nem az ár számít. A lényeg, hogy kettőtöknek tetsszen és megfeleljen. Ha ez megvan, akkor bármelyik tökéletes. Annyi, hogy a köves gyűrű egy férfi ujján kicsit fura volna...
Aztán szerintem is úgy csináljátok, hogy neten kinézitek kb. milyen, az elképzelésetek, leméretitek mekkora kell, aztán hogy legyen egy kis meglepi is benne a párod elmegy a te ízlésednek is megfelelő gyűrűket megrendelni. Szóval szerintem se netről vegyétek, az zsákba macska, ezt meg elvégre egy életen át hordanátok a továbbiakban.
Előttem írta valaki, hogy ő úgy tudja eljegyzéskor csak a lány kap gyűrűt. Igen, vagy ilyen is, ezt hívják kísérő gyűrűnek. Ez viszont egyáltalán nem előírt, hogy kell. Nálunk eljegyzéskor rögtön a karikagyűrűk kerültek az ujjainkra, és senkinek semmi baja nem volt vele. Nincs is hozzá köze még a szülőknek se. Csak is kettőtökön múlik, hogy milyen ill. van e kísérő gyűrű.
Sok boldogságot!
Teljesen rátok van bízva, hogy milyen gyűrűt választotok! Bármelyik jó lehet, ami nektek tetszik - de én is azt javaslom, hogy "élőben" válasszátok ki valahol.
Sok boldogságot! :)
Köszönöm szépen a válaszokat:)
Hát,mi sem voltunk teljesen tisztába vele,hogyan van ez,de úgy szeretnénk,hogy egyenlőre egy jelképes kis gyűrűt,mert az esküvő majd csak jövőre lessz,mert nyári esküvőt szeretnénk,és ebbe az évbe addigra nem fog összegyűlni annyi pénz.
Szerintem is nyugodtan vehetsz olcsóbb gyűrűt. Nekem a legeslegelső tetszik legjobban.
19L
Nekem ez a kísérő gyűrű dolog nem jön be igazán. Akkor már inkább tetszik az, hogy jegygyűrűt vegyünk, aminek a női darabjában van kő a férfiban meg nincs, de amúgy egyformák. 2 gyűrűt nem szeretnék hordani, de így tök szép lenne. persze ehhez még kellene egy vőlegény is:) Na de majd...
Nektek sok boldogságot kívánok és ne foglalkozzatok másokkal, csak azzal hogy Ti mit szeretnétek, se a gyűrűválasztásban, se az esküvő megszervezésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!