Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az eljegyzési gyűrű miért ilyen olcsó? Baj ha csak erre telik?
Szeretném megkérni a barátnőm kezét de sajnos nagyon kevés pénzem van.
Már 4 éve együtt vagyunk, tudom, hogy nagyon várja.
Szerintetek örülne egy ilyen gyűrűnek?
Megéri?
meg ne vedd amit linkeltél,extragagyi bizsu,ránézésre is kiesik a kő (vagyis üveg) belőle
Ékszerbolt,ezüst gyűrű,kb ugyanennyiért kapsz rendes ezüstöt,rendesen befoglalt kővel (amit vissza tudsz vinni ha kiesik a kő)
lehet, hogy azért, mert ezüst, vagy csak másolat, annyira nem értek hozzá.
De én azt gondolom, hogy ha nagy összeget nem tudsz rá szánni, akkor ajánlom figyelmedbe:
Ez egy ezüst gyűrű, csodaszép, és tuti, hogy nem rossz helyről való, legalább is szerintem. De ha bemész egy ékszerboltba 4-5000 ért is lehet csodaszép gyűrűket venni :) Egyébként a gyűrű maga szép, csak én szkeptikus vagyok az ilyen oldalakkal kapcsolatban :)
Nem fogja zavarni hidd el, hogy milyen a gyűrű :)
Sok boldogságot! :)
Ez a gyűrű tuti hogy bizsu!
Személy szerint én annak is örülnék ha kulcstartó karikával kérné meg a kezem a barátom, csak kérne már meg végre...!
Én azt mondom neked, hogy nem gáz ha nincs pénzed gyűrűre, de ha csupán ennyit tudsz rászánni akkor ne egy ilyen "bizsugyanús" gyűrűt vegyél!
Ezüst gyűrűk sem drágák, találni ebben a árkategóriában szép darabokat!Szerintem akkor inkább ruházz be ezüst gyűrűre!A vatera meg ilyen szempontból amúgyis átverés, én nem venném meg ezt a gyűrűt amit belinkeltél!
Az egyik válaszoló ajánlotta Neked a
oldalt.Én is ajánlom neked Őket, nézz szét, megbízhatóak nem bizsukat árulnak és gyönyörűek ezek a gyűrűk!
nem az érték számít,
de ez szerintem a nem fehérarany
ez bizsu... lehet rajta akármilyen bevonat, de az hamar lekopik
én azt mondom gyűjts még egy kis pénzt, csak azért, hogy ne menjen hamar tönkre a gyűrű, ha elkezdi hordani (és pl én le nem venném, azt a gyűrűt amivel megkérék a kezem)
akkor hamar lekopik, hamar tönkremegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!