Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csóró vagyok, de házasodni akarok, hol vegyek gyűrűt?
Figyelt kérdés
A lényeg a lényeg hogy 47000 Ft-ból ebben az órszágba meg lehet élni....! De én össze szeretnék házasodni a barátnőmmel. Első lépésként eljegyzési gyűrűt szeretnék, azért nem egy kinder toljásból szeretnék gyűrűt mert hát csak egy eljegyzés..... Merre találok olcsón gyűrűt? Bármilyen költséghatékony tanácsot szívesen fogadok. Üdv.2012. máj. 14. 08:40
1/14 anonim válasza:
Piacon.
Vagy vegyél neki egy szép ezüstgyűrűt.
2/14 anonim válasza:
Itt találsz olcsón aranygyűrűket.
3/14 anonim válasza:
A keletinél a Zaciban is árulnak olcsón aranygyűrűket.Ott garantáltan aranyat veszel,nem úgy mint a piacon.
4/14 anonim válasza:
Ha használt is jó, akkor aukciós oldalakon kutakodj.
5/14 anonim válasza:
Szerintem mindegy milyet veszel,csak SZÉP legyen és neki tetsző.(persze bizonyos kereten belül legyen,amit meg tudsz engedni).Mond el neki,hogy amint lesz pénzed,veszel neki egy rendes gyűrűt!
6/14 anonim válasza:
Nem drága ezüstgyűrűt lehet venni mondjuk Apacsban... Az ezüst jó, az arany annyira nem "divat" és szerintem nem lehet mindenhez hordani, tapasztalatom szerint a legtöbb nő inkább az ezüstöt szereti. Na meg az ezüst olcsóbb :) amúgy meg ha megkéred a kezét nem azzal fog törődni mivel, az égben fog repdesni a boldogságtól.
7/14 Bence_ válasza:
Ezüst olcsó. Szándék a fontos nem az ár.
Most már elő nem szedem neked, de a lényeg, hogy Matolcsy ilyet sose mondott.
8/14 anonim válasza:
De azóta két-három fideszes már igen: pl. Zsiga Marcell...
9/14 anonim válasza:
Hát pl írjál annak a pártnak akire szavaztál (LMP) és kérdezd meg hogy ők milyen olcsó jegygyűrű árusítóhelyet javasolnak.De vigyázz,ők a heteroszexuális kapcsolatot nem támogatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!