Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ha a férjetek azt kérné hogy kössétek el magatokat, megtennétek?
Kedves 35 éves apuka!!! üzenem Neked, hogy Ne a nejedtől kérd, hanem TEDD MEG TE MAGAD!!! Ha már ilyen hülyeséggel előjöttél.
Anyuka!!! Tiszteletem Neked!!!Én 33 évesen biztosan nem tenném magam önként meddővé!!! Még akkor sem ha 3 gyerekem van.
Az élet kiszámithatlan!!!
Neked már volt 3 gyerekszülésed. Apukának ehhez képest semmi sem lenne egy kis mütét :-) :-)
4-es, egy nő talán nem érezhet így? Ha már nem lehet gyereke, nem is "igazi nő".
Nem kamu kérdés, de nem rólam szól.
Senki kérésére nem tenném meg. Saját akaratomból igen.
És akkor, ha a műtét annyira lenne veszélyes, mint egy fülmosás.
Nem hinném, bár nem áll fent a lehetősége, hogy ilyet kérjen, nem akarna semmilyen műtétnek alávetetni engemet csak, hogy saját magára gondoljon.
Amúgy meg többszöri átfutás alatt én is mindig azt olvastam, hogy "kössétek fel magatokat..." :D
Nem kérném meg a feleségemet ilyenre. Én köttetném el magam adott helyzetben, bár még így, negyvenplusz éves fejjel is erősen jár az agyam azon, hogy mindenféle bejelentés nélkül meg is teszem.
Ennek persze konspirációs okai is vannak... ;)
Ha lenne 2 gyerekünk, akkor amúgy is akarnék valamilyen végleges megoldást még 20+ év védekezés helyett, akár úgy is, hogy én vállalom be.
Bár ettől nem félek, mivel nem lesz gyerekünk sajnos.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!