Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Vannak még hűséges emberek?
Nem nyertél megerősítést:
"Szerény véleményem szerint csak az nem csalja meg a másikat akinek nincs rá lehetősége. "
Ahogy írtam bőven van lehetőségem és ez nem volt opció soha. Nincs igazad. Az egyéni tud választani.
35/F
Korábban, tizenévesen volt olyan kapcsolatom 1x, amiben félreléptem. Néhány csók erejéig. Igen, számomra ez már a megcsalás kategória.
Évekkel később jöttem rá, hogy volt oka, mégpedig a szerelem hiánya. Bár ettől függetlenül, nem voltam tisztességes a másikkal szemben. Ahogy később ő sem velem. Ő viszont a szexig ment el egy másik lánnyal. Azt már le sem írom milyen csúnya szakítás volt.
Amióta a férjemmel vagyok, majdnem 3,5 éve, eszembe sem jut más pasi. Egyszerűen hiába ismerek meg akárkit, pl a férjem haveri köréből, vagy a suliból, ahová jártam, nem tudok férfiként rájuk nézni...eszembe sem jut, mert a férjemet szeretem. Belé vagyok szerelmes.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!