Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Őszintén! Vannak még hűséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén! Vannak még hűséges emberek?

Figyelt kérdés
AKik tényleg soha nem léptek félre egy párkapcsolatukban sem?? Tényleg mindenki mindenkit megcsal?? Valóban ez lenne az igazság? Nagyon remélem, hogy nem...
2013. szept. 26. 12:58
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy te is úgy gondolod igazam van. :) Én is ezt sejtettem, de örülök hogy megerősítést nyertem!
2013. szept. 27. 00:38
 32/36 anonim ***** válasza:
72%

Nem nyertél megerősítést:

"Szerény véleményem szerint csak az nem csalja meg a másikat akinek nincs rá lehetősége. "

Ahogy írtam bőven van lehetőségem és ez nem volt opció soha. Nincs igazad. Az egyéni tud választani.

35/F

2013. szept. 27. 00:41
 33/36 anonim ***** válasza:

Korábban, tizenévesen volt olyan kapcsolatom 1x, amiben félreléptem. Néhány csók erejéig. Igen, számomra ez már a megcsalás kategória.

Évekkel később jöttem rá, hogy volt oka, mégpedig a szerelem hiánya. Bár ettől függetlenül, nem voltam tisztességes a másikkal szemben. Ahogy később ő sem velem. Ő viszont a szexig ment el egy másik lánnyal. Azt már le sem írom milyen csúnya szakítás volt.

Amióta a férjemmel vagyok, majdnem 3,5 éve, eszembe sem jut más pasi. Egyszerűen hiába ismerek meg akárkit, pl a férjem haveri köréből, vagy a suliból, ahová jártam, nem tudok férfiként rájuk nézni...eszembe sem jut, mert a férjemet szeretem. Belé vagyok szerelmes.

27/N

2013. szept. 27. 07:01
 34/36 anonim ***** válasza:
9-essel kell egyet értenem sajnos. Én még magasabb százalékra is tippelnék.Na meg azzal a Válaszolóval is egyet kell sajna értenem aki leírta,hogy az emberi faj nem így van kódolva,főleg a férfiak a "maghintési" kódoltságukkal,de nem akarok általánosítani,ez csak egyéni vélemény.Kedves Kérdező,évek során szerzett tapasztalataim alapján irtó kevés a hűséges ember.Én is azt gondoltam jó sokáig,amit itt a Válaszolóid többsége.Mégis meg lettem csalva.Én továbbra sem tudnám megtenni,na de mondom,hosszú évekig abban az erős hitben voltam mint itt sokan,hogy a Párom sem lenne rá képes.Mégis.Hát ez van.Ha nem derül ki,akkor most a többséget erősíteném.Tudatlanság-naivság ez az állapot.
2013. szept. 27. 12:27
 35/36 anonim ***** válasza:
Ez nem tudatlanság. A saját tetteink a saját döntésünk. Más döntése meg a másé.
2013. szept. 27. 12:28
 36/36 anonim ***** válasza:
Volt már, hogy félreléptem még anno lánykoromban. A férjemet viszont soha nem tudnám megcsalni, jöhetne akárki. A házasságomban maximálisan hűséges és erkölcsös vagyok.
2013. szept. 27. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!