Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Vannak még hűséges emberek?
Egyértelműen nincsenek. Mármint vannak olyanok akik még nem csalták meg a párjukat. De úgy gondolom, hogy ha adott a helyzet, és olyan a szituáció, akkor az ember, mint faj, nem tud hűséget tartani.
Szerény véleményem szerint csak az nem csalja meg a másikat akinek nincs rá lehetősége.
És ne pontozzatok le, a kérdésbe volt írva, hogy őszintén válaszoljunk. :)
Kedves Utolsó!
Köszönöm, hogy őszinte voltál!
De egy kicsit sértve érzem magam a kijelentésed olvasva...
Miért gondolod azt, hogy mindenki félrelép előbb vagy utóbb ha lesz rá lehetősége?
Mint mondtam, emberi természet. És egyébként nem akarok filozófiai magaslatokba emelkedni, de az ember nem monogám lény. És ezt az átlagéletkor növekedésével hatványozottan érzékeljük. A régi kor emberei együtt élték le az életüket? Ja, igen, mind a 35-öt amit megéltek. Egy 100+ éves embernek kicsit több időt kell ugyanazzal eltöltenie.
De ez nem sértés, mindenkinek meg van a joga úgy érezni ahogy akar, és abban hinni amiben akar. Én ezt így gondolom. Persze alapvetően én is hűséges vagyok, de úgy hiszem, az emberei természet nem ilyen.
Nekem mindig volt-van lehetőségem.
Gyúrok, nem vagyok rossz arcú, van egy plusz előnyöm is. Soha!
Váó, te még gyúrsz is? És a farkad is nagy? Végünk van! Akkor itt van hűség dögivel.. :) Nevetséges.. Mi köze ennek a hűséghez?
Csak azok lehetnek hűségesek akik nem gyúrnak? Vagy akiknek kicsi a farkuk?
Nem a farok a plusz előny. Szegényes a fantáziád. Szerinted az rá van írva az emberre? Te gyökér. :D
Zavar a hűségesség? Magadban keresd a hibát.
Látom te vagy a filozófiai magasságokba emelkedő hűtlen.
Humánetológiai oldalról igazad van gyökérkém, de az ember nem egy általánosan leírható, megjósolható működésű lény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!