Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Őszintén, van itt olyan, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, van itt olyan, aki kikönyörögte az eljegyzést? Hogyan? Miért? Lett belőle esküvő? (ha valaki nem teregetné ki, privátban is várom a válaszokat)

Figyelt kérdés

2013. aug. 18. 14:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

Őszintén?

Szerintem nem.

Vőlegényem szerint sem(legalabbis ezt mondja:P)

Gyakori kérdések válaszadói szerint, akik ugye nem látnak bele semmibe, igen.

Még 2 hónap van az esküvőig.

Bővebben most nincs türelmem leírni, ha lesz akkor leírom.

2013. aug. 18. 15:14
 2/14 anonim ***** válasza:
56%
Biztos,hogy van olyan. De az elég szánalmas dolog.
2013. aug. 18. 15:20
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Én csak mondtam neki hogy vagy házasodjunk össze vagy különköltözünk .másnap mentünk bejelntkezni az anyakónyvvezetőhöz 1 honapra rá esküvő és17 éve hazasok vagyunk
2013. aug. 18. 15:28
 4/14 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es! Nem ítélkezés miatt kérdeztem, nem vitát akarok szítani, csak kíváncsi vagyok!
2013. aug. 18. 15:29
 5/14 anonim ***** válasza:
41%

Az eljegyzés teljesen váratlanul ért, nem is beszéltünk róla soha. Sőt, mindketten azon a véleményen voltunk, hogy a házasság csak egy papír, nem attól lesz egy kapcsolat jó/jobb.

Mégis kaptam gyűrűt váratlanul. De házasságot még mindig nem terveztünk, egyikőnk sem. Ezért talán nem is mondhatnám eljegyzési gyűrűnek, inkább amolyan szándék/érzelem kimutatására volt.

Évekkel később mondtam talán vagy kétszer viccelődés közben poénosan, de sok hónap különbséggel, hogy mostmár készen állok a házasságra, ha ő is úgy gondolja. Ha ezt kikönyörgésnek nevezzük, akkor a házasságot kikönyörögtem, de szerintem ezt nem lehet annak mondani.

2013. aug. 18. 18:23
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

Én csak annyit mondtam már az elején,hogy gyereket csak házasságba.Éltünk együtt szépen,amikor is megfogalmazódott,jó lenne egy baba.Akkor mondtam,tudod hogy gyereket csak házasként.Ott helyben letérdelt és megkérte a kezem. 15 éves a lányunk.

Nem kihisztiztem,akkoriban nem volt divat,csupán elmondtam normálisan az elvárásaimat.

Ma sem lenne baj,és hiszti,ha a felek elmondanák hogy mit szeretnének.

2013. aug. 21. 11:03
 7/14 anonim ***** válasza:
57%
Én 3 ilyen párt ismerek...tényleg szó szerint kiharcolták a gyűrűt..az egyik pár 1 hónap után adta be a válópapírokat, a másik pár kemény 3 évig húzta, a harmadik most szakított, el sem jutottak az esküvőig, februárban lett volna.
2013. aug. 22. 10:46
 8/14 A kérdező kommentje:
7-es: mivel könyörögték ki?
2013. aug. 22. 14:43
 9/14 anonim ***** válasza:
54%

Off leszek, de a 6-osnak üzenem:

Hiába mondják el a felek - legalábbis én lányként -, hogy mik a jövőbeni terveim, vagy válaszra sem méltatnak, vagy eleve el sem jutunk a kérdések kifejtéséig - tehát hiába van meg a szándék a beszélgetésre... a magukat 'férfiaknak' nevezők nem fogékonyak rá!!!

2013. aug. 22. 21:48
 10/14 anonim ***** válasza:

folyamatosan ez volt a téma,csak ezt hajtogatták, sőt az egyik még a gyűrűt is megvette magának. (az első)

Lényegében burkoltan majd nyíltan is kijelentették csak így maradnak a férfi mellett....

Az utolsó még anyukával is szövetkezett....

2013. aug. 23. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!