Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, van itt olyan, aki kikönyörögte az eljegyzést? Hogyan? Miért? Lett belőle esküvő? (ha valaki nem teregetné ki, privátban is várom a válaszokat)
Őszintén?
Szerintem nem.
Vőlegényem szerint sem(legalabbis ezt mondja:P)
Gyakori kérdések válaszadói szerint, akik ugye nem látnak bele semmibe, igen.
Még 2 hónap van az esküvőig.
Bővebben most nincs türelmem leírni, ha lesz akkor leírom.
Az eljegyzés teljesen váratlanul ért, nem is beszéltünk róla soha. Sőt, mindketten azon a véleményen voltunk, hogy a házasság csak egy papír, nem attól lesz egy kapcsolat jó/jobb.
Mégis kaptam gyűrűt váratlanul. De házasságot még mindig nem terveztünk, egyikőnk sem. Ezért talán nem is mondhatnám eljegyzési gyűrűnek, inkább amolyan szándék/érzelem kimutatására volt.
Évekkel később mondtam talán vagy kétszer viccelődés közben poénosan, de sok hónap különbséggel, hogy mostmár készen állok a házasságra, ha ő is úgy gondolja. Ha ezt kikönyörgésnek nevezzük, akkor a házasságot kikönyörögtem, de szerintem ezt nem lehet annak mondani.
Én csak annyit mondtam már az elején,hogy gyereket csak házasságba.Éltünk együtt szépen,amikor is megfogalmazódott,jó lenne egy baba.Akkor mondtam,tudod hogy gyereket csak házasként.Ott helyben letérdelt és megkérte a kezem. 15 éves a lányunk.
Nem kihisztiztem,akkoriban nem volt divat,csupán elmondtam normálisan az elvárásaimat.
Ma sem lenne baj,és hiszti,ha a felek elmondanák hogy mit szeretnének.
Off leszek, de a 6-osnak üzenem:
Hiába mondják el a felek - legalábbis én lányként -, hogy mik a jövőbeni terveim, vagy válaszra sem méltatnak, vagy eleve el sem jutunk a kérdések kifejtéséig - tehát hiába van meg a szándék a beszélgetésre... a magukat 'férfiaknak' nevezők nem fogékonyak rá!!!
folyamatosan ez volt a téma,csak ezt hajtogatták, sőt az egyik még a gyűrűt is megvette magának. (az első)
Lényegében burkoltan majd nyíltan is kijelentették csak így maradnak a férfi mellett....
Az utolsó még anyukával is szövetkezett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!