Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Volt olyan párod aki évekig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan párod aki évekig húzta az eljegyzés, esküvő témát?

Figyelt kérdés

Volt olyan párkapcsolatod ahol évek múltán se kérték meg a kezed? Miért nem? Időhúzás vagy csupán nem házasság párti volt a partner?

Én 5 és fél éve vagyok kapcsolatban, de eddig "semmi" sem történt és az a gyanúm hogy velünk így együtt nem is fog.

Én vagyok az első nő az életében (pedig 30 éves) ,és nagyon sokszor úgy gondolom, velem csak az időt húzza amíg nem talál "jobbat"...

2013. jún. 11. 11:39
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán akar házasodni? Gondolom 5 év alatt csak beszéltetek erről
2013. jún. 11. 11:45
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Környezetemben két pár, 8-8 éve vannak együtt.

Az egyiknél a lány nem akar házasodni, karrierre hivatkozva. Valójában nem szerelmes, évekkel ezelőtt legalábbis ezt emlegette, most már inkább nem beszél erről, csak csendben vágyakozik másfelé.

A másiknál a férfi nem akar házasodni. Ott a lány erőltette 6 éve a dolgot, hogy legalább valamiféle gyűrű legyen, de a férfi kikötötte, hogy őt nem lehet lekötni, ő szabad, és mindennel foglalkozik, csak a lánnyal nem, aki teljesen elmagányosodott és elsárkányosodott azóta.

A pároddal kéne beszélned, hogy akar-e házasságot egyáltalán, nem pedig némán várni a gyűrűt. Lehet, hogy nem akar... Ha beszéltetek róla, és folyton tolja az időpontot... akkor tudod mi a helyzet. Aztán meg lehet, ha "ugrálsz" rajta, akkor megkér, de valószínűleg az neked nem esne jól, hisz lánykérést vársz, de eszébe sem jut a dolog magától.

2013. jún. 11. 11:46
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
1éve lesz augusztusban,hogy férjnél vagyok,a férjem 35 éves,én 28 vagyok.2005 nyarán ismerkedtünk meg és én is azt hittem ebbôl nem lesz házasság de mondjuk nekem megfelelt az a helyzet is,nem ragazkodtam az esküvôhöz.Imádtuk egymást!Amikor nem is számítottam rá...akkor kérte meg a kezem és rá 3 hónapra összeházasodtunk.Szerintem légy türelemmel.
2013. jún. 11. 11:50
 4/31 anonim ***** válasza:
80%
Ha egy 30 éves férfi öt év alatt nem tudja eldönteni mit akar, akkor én nem várnék rá a helyedben. Tényleg csak az időt huzza, miközben neked egyre csökkennek a férjhezmenési esélyeid. Ő pedig utánad akár két hét alatt is megnősülhet, ha belefut egy rámenős nőbe.
2013. jún. 11. 11:52
 5/31 A kérdező kommentje:

A helyzet az, hogy néha néha téma közöttünk a házasság, de akkor sem komolyan beszélgetünk róla, csak így szó esik róla.

Nos, a szavaiból úgy veszem ki, hogy nős akar egyszer lenni,lakodalmat akar egyszer de a tettek mégsem ezt bizonyítják.( 2 bátyja van, mind a kettő nős)

Ráadásul nagy lakodalomról "magyaráz" mindig, hogy ő nagyot akar.Az meg rengeteg pénz és tudja hogy nem mostanság lesz ennyi pénzünk.

Emiatt is gondolom azt,hogy időhúzás mert tudja hogy nem mostanára lesz meg ennyi pénz.

Konkrétan rákérdezni nem akarok, mert azt sem szeretném hogy azért jegyezzen el, mert én kikönyörögtem.Akkor meg ezen agyalnék annyit.

2013. jún. 11. 11:53
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha rákérdezel az még nem egyenlő a kikönyörgéssel...
2013. jún. 11. 11:58
 7/31 anonim ***** válasza:
75%
5 éve együtt vagytok és nem tudtok erről a témáról normálisan beszélgetni?
2013. jún. 11. 11:58
 8/31 A kérdező kommentje:
Igen, valóban az még nem kikönyörgés, de az se lenne valami felemelő érzés, ha a rákérdezésemet követően 1 hónapra rá eljegyezne..
2013. jún. 11. 12:00
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát, volt egy másfél éves kapcsolatom, de az még eléggé csak ilyen egyetemista dolog volt, aztán egy 4 éves. Az komolynak mnősült, de őszintén, sose merült fel bennem, hogy miközben mindketten ezerrel tanulunk, együtt lenni a srác szüleinél tudunk, és még egy perc munkaviszonyunk se volt, házasodni kéne. Szóba került, elintéztük azzal, hogy majd ha lesz legalább egy saját szoba-konyhánk, akkor el lehet tűnődni az egészen. Más kérdés, hogy életem legnagyobb hibája lett volna hozzámenni.

Most évek óta vagyok az igazival, és magasról teszek az esküvőre. Egyszerűen nem érdekel, minket egymásnak teremtettek, papírral vagy anélkül. Megegyeztünk, hogy majd ha gyereket akarunk, előtte hivatalosan is összeházasodunk, de ez elsősorban az én továbbtanulási ambícióim miatt még 2-3 év.

2013. jún. 11. 12:03
 10/31 anonim ***** válasza:
63%

Miért, akkor úgy gondolnád, hogy rákérdezhettél volna három évvel korábban is, és már lenne egy gyerek azóta, vagy...? :D

Egyébként attól, hogy rákérdezel, még nem fog megkérni, HA Ő NEM AKAR MEGKÉRNI. Ha meg annyira papucs, hogy a kérdéseidre is ugrik, akkor meg tényleg három éve is rákérdezhettél volna. :D

2013. jún. 11. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!