Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan párod aki évekig húzta az eljegyzés, esküvő témát?
Volt olyan párkapcsolatod ahol évek múltán se kérték meg a kezed? Miért nem? Időhúzás vagy csupán nem házasság párti volt a partner?
Én 5 és fél éve vagyok kapcsolatban, de eddig "semmi" sem történt és az a gyanúm hogy velünk így együtt nem is fog.
Én vagyok az első nő az életében (pedig 30 éves) ,és nagyon sokszor úgy gondolom, velem csak az időt húzza amíg nem talál "jobbat"...
20 éve élek együtt a párommal
soha nem akartunk hosszasságot vagy eljegyzést
mi így vagyunk jól ahogy vagyunk
szal amúgy is ezt valami új divatnak érzem h minél gyorsabban házasság -- és majd pár év múlva válás
Nem értem miért nem lehet leülni, és megmondani neki, hogy most komolyan akarsz erről beszélgetni, hogy ő mit gondol, mit szeretne stb.
Kommunikáció!
Igen, 5 év alatt nem beszéltünk erről komolyabban.Valahogy a kapcsolatunk első pár évében nem ez volt a fontos, akkor én sem törődtem vele.
Most viszont már foglalkoztat a dolog.Ezzel meg is válaszoltam a kérdést,hogy 5 év alatt erről miért nem esett szó.
Írtam, hogy házasság párti, nem kérdés.A kérdés az, hogy más is volt e így hogy húzták az időt mellette.Én bizony azt érzem, hogy időhúzás addig amíg olyan nőt nem talál akit komolyan eljegyezne.
Mellesleg a környezetünkben nem rég az egyik haverja kevesebb mint 1 év után eljegyezte a nőjét, a másik volt osztálytársa pedig most nősült meg 1 hete.
Ilyenkor mindig teszek kissebb megjegyzéseket, de semmi...a szájába rágni meg konkrétan nem akarom, mint itt egyes nők..
Bár ha öt év alatt semmi nem történt veletek, köztetek, akkor meggondolnám én is azt a házasság-dolgot... :D
(Igen, értettem, hogy érti a kérdező, csak szerintem a kapcsolatot nem azzal az egyetlen mérföldkővel kéne mérni, hogy elhangzik-e egy formális kérdés. Normális kapcsoaltban úgyis egyértelmű, együtt akar-e megöregedni veled a másik...)
"a szájába rágni meg konkrétan nem akarom, mint itt egyes nők.."
Pedig a férfiak a szájbarágásból értenek, nem a célzásokból.... Arra ugyan várhatsz, hogy megértse a sóhajtozásaidból, amikor célozgatsz és utalgatsz a haverjaira....
Nyilván formálisan értettem azt, hogy vár egy jobb nőre.
Nem agyalok ezen minden órában, minden nap, de tény hogy 30 éves, az is tény hogy első nő vagyok az életében, és nem egyszer megfordult a fejemben, hogy nem én vagyok az aki "elég jó neki" hogy elvegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!