Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés után mennyi idővel volt az esküvőtök?
Figyelt kérdés
Beszélgettünk már esküvőről meg eljegyzésről is a párommal, de még csak mostanában kezd rendeződni az életünk.
Mondtam neki, hogy az eljegyzés nem azt jelenti, hogy akkor utána rögtön az esküvőnek is meg kell lennie...
Mennyi az a max idő, ami még nem "gáz", hogy még mindig csak jegyesek vagyunk, de esküvő még nem volt?
2013. ápr. 1. 16:26
1/20 anonim válasza:
Akár életed végéig lehetsz eljegyezve miért lenne gáz?
Egyébként mi 7 év jegyben járás után házasodtunk össze :-)
2/20 anonim válasza:
Mi 8 hónappal az eljegyzés után házasodtunk, szerettünk volna 1 éven belül, és akkor találtunk megfelelő időpontot :) Egyébként nincs olyan, hogy ciki, úgy csináljátok, ahogy nektek a legjobb!
3/20 anonim válasza:
Mi öt év jegyesség után házasodtunk.
4/20 anonim válasza:
Nekünk eljegyzésünk nem is volt. Nem feltétele a házasságnak, és felesleges is szvsz. 3 év együttlakás után simán összeházasodtunk.
5/20 anonim válasza:
2 éve volt ez eljegyzésünk, de sajna anyagi okok miatt azóta sem volt esküvő, és nem tudom mikor lesz :(
6/20 anonim válasza:
Én 1-2 évig tartom ideálisnak, de mindenkinek más a jó, és minden eset más. Ha pl szeretné az ember megerősíteni a kapcsolatát, és vágyik a nagyszabású ünnepségre, akkor persze, hogy 5 évig gyűjt mondjuk. Illetve engem az se zavar ha az 1 évet se várják meg. Nincs kőbe vésve. Az már kicsit szúrja a szemem, hogy tinik eljegyzik egymást, illetve hogy fél év után már eljegyzés van egy kapcsolatban. Azért, mert fél év alatt még nem ismerik egymást annyira, és általában ilyenkor az emberek nem költöznek össze, és szerintem az ilyen házasságok mennek tönkre.
8/20 anonim válasza:
Aki azzal jön, hogy neki mi tetszik, és mi nem, és másoknak is úgy kell élniük, annak nagyon kívánom, hogy olyasmi történjék az életében, ami nem felel meg a normáknak, mert akkor egy életre megtanulja, hogy nem másnak kell megfelelni, hanem saját magunknak.
9/20 anonim válasza:
Kösz a lepontozást, ha végig olvastad volna a válaszom, írtam, hogy minden embernek más a jó! Kifejtettem, hogy miért csúszhat egy esküvő. Köszi!
10/20 anonim válasza:
nekünk 2011ben volt az eljegyzésünk, de házasodni még nem szeretnénk. mindent a maga idejében. bízunk egymásban és a kapcsolatunkban, nem ettől függ, h együtt maradunk-e.
egy számomra fontos okból 2017ben szeretnék esküvőt :)
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!