Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek eljegyzés alkalmából egy 40-es párnak?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 15:37
1/8 anonim válasza:
Borítékot adjál, majd vesznek belőle amit akarnak.
2/8 anonim válasza:
Eljegyzésre nem kell túlzásba esni.Mifelénk nem is nagyon szokás eljegyzésre venni akármit is.Nálatok szokás?
Csoki,virág,ital,pohárkészlet bőven megteszi,ha vmit venni szeretnél.
3/8 A kérdező kommentje:
Pesten élnek és fogalmam nincs mi legyen.Én sem gondoltam nagy ajándékra.
2013. márc. 27. 16:15
4/8 anonim válasza:
2.vagyok!
Szerintem bőven elég ha a menyasszonynak viszel vmi jobb minőségű bonbont,csokit.Vőlegény meg kaphat bort vagy pezsgőt.
Az esküvőre meg majd készülsz nagyobb ajándékra.
5/8 A kérdező kommentje:
Jó ötlet.
Köszönöm
2013. márc. 27. 16:29
6/8 Csillagok válasza:
Javaslom, hogy vegyél tányérkészletet. Bármennyiért tudsz venni, 5000 Ft-tól pénztárcától függően, csodaszépek vannak. Az mindig jól jön és szívesen emlékeznek rád, ha étkeznek belőle.
7/8 anonim válasza:
A boríték jó, de legütősebb egy csomag háztartási keményítő:)
8/8 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon jó!!!!!
Nem hagyom ki.
Köszönöm a tippet!
2013. ápr. 6. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!