Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet lenne így megkérni a kezét?
Nő vagyok de én elolvadtam :$ :P
amúgy ha van folyosó ( gondolom van) akkor rakd ki a folyosó széleit gyertyával,közé pedig rózsaszirommal. elolvadnék szerintem :$ és a nyakadba ugranék :D
Nem rossz! :)
De elviheted étterembe is, ahová esetleg idáig szerettetek volna menni, de eddig még nem jött össze. Vagy egy cuki kávézóba, teázóba (ott van szeparéj). Esetleg be lehetne avatni az ott dolgozókat is és ők hoznák be tálcán a gyűrűt... :) Lehet ezt még cifrázni!
Szerintem aranyos ötlet, csak még dolgozd ki jobban. Nekem tetszene.
Kérlek, majd írd meg, hogy döntöttél, és hogy sikerült. :)
Ha a barátnőd is szívesen lenne egy amerikai film szereplője, akkor jó ötlet.
De ha engem térden állva kért volna meg a férjem, lehet, hogy nemet mondtam volna neki. Nem valami középkori lovaghoz akartam volna férjhez menni, hanem egy normális férfihez.
Miért nem lehet normálisan, magyar módra egyszerűen megkérdezni, hogy lesz-e a feleséged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!