Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet lenne így megkérni a kezét?
TomiFiú:
Értjük, de már párszor megpróbáltuk elmagyarázni - sikertelenül, mert nálad az egyik füleden be, a másikon meg ki - hogy a romantika és a nyál között van különbség.
Rózsákkal, gyertyákkal telerakni a lakást, "romantikus" zene, stb. - ez sablonos, nyálas.
Szerintem a romantika legyen személyes és szolid, ne túláradó, sablonos és csöpögős.
Azért a hetes buszon való lánykérés, meg a harmatcseppekkel teliragasztott rózsaszirmok közt szerintem van egészséges középút is... Engem ebben az zavarna, hogy annyira elcsépelt és sablonos. A pasinak nem kell megerőltetnie magát, mert előszed bármilyen romantikus filmet a 80-as évekből, és kvázi forgatókönyvet kap arról, mit "kell" csinálnia, hogy a nő elégedett legyen és a karjába omoljon. A videoösszevágás pl. sokkal aranyosabb ötlet, mert abba beletette a saját energiáit a kérdező.
Most komolyan, szirmot szórni és gyertyát gyújtani minden ovis tud. Ettől még nem lesz férfi valaki. És romantikus sem lesz az egész, csak filmbeillő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!