Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek jó ötlet lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet lenne így megkérni a kezét?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy holnap mikor elmegy itthonról akkor csinálok egy meglepetést,pl valami levélke a bejárati ajtóra majd bent az eloszobában pár gyertya meg egy újabb kis üzenet és én meg bent a szobában várnám már a gyuruvel a kezemben térden.A szabadban valami szép helyen szerettem volna de hideg van sosem akár eljönni sétálni tavaszig meg nemtudok már várni!:-)

2013. márc. 21. 05:43
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
1%
H a legtöbb nő erre vágyik szégyenlem hogy az vagyok :(
2013. márc. 24. 18:08
 32/36 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem, hogy pont erre a forgatókönyvre, hanem romantikus lánykérésre, ne csak annyi legyen az egész, hogy ülnek a buszon, és megkérdezi a pasi, hogy hozzám jössz-e, mire a nő, hogy jó, na hát akkor ezt meg is beszéltük.
2013. márc. 24. 21:00
 33/36 anonim ***** válasza:
20%

TomiFiú:

Értjük, de már párszor megpróbáltuk elmagyarázni - sikertelenül, mert nálad az egyik füleden be, a másikon meg ki - hogy a romantika és a nyál között van különbség.

Rózsákkal, gyertyákkal telerakni a lakást, "romantikus" zene, stb. - ez sablonos, nyálas.

Szerintem a romantika legyen személyes és szolid, ne túláradó, sablonos és csöpögős.

2013. márc. 24. 21:08
 34/36 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell elmagyarázni, mert ezek szubjektív vélemények. Ugyebár mindenkinek lehet saját véleménye, nem kell egymást meggyőzni. Mindenkinek máshol húzódik a határ a romantika és a nyál között. Te azt mondod, hogy a rózsa meg a gyertya nyál, én meg azt mondom, az nem nyál, és lesznek, akik Veled értenek majd egyet, meg lesznek, akik velem. Ennyi. Ez nem olyan dolog, amiről objektív igazságot kellene vagy lehetne kikiáltani. Ne akarjuk egymást meggyőzni, és ne szóljuk le a másikat légy szíves. Maradjon mindenki a maga véleményénél, anélkül, hogy sértegetné, aki mást gondol! Miért hiszed, hogy a Te véleményed az egyetlen igazság? Tartsuk tiszteletben egymás felfogását.
2013. márc. 24. 21:33
 35/36 anonim ***** válasza:
35%

Azért a hetes buszon való lánykérés, meg a harmatcseppekkel teliragasztott rózsaszirmok közt szerintem van egészséges középút is... Engem ebben az zavarna, hogy annyira elcsépelt és sablonos. A pasinak nem kell megerőltetnie magát, mert előszed bármilyen romantikus filmet a 80-as évekből, és kvázi forgatókönyvet kap arról, mit "kell" csinálnia, hogy a nő elégedett legyen és a karjába omoljon. A videoösszevágás pl. sokkal aranyosabb ötlet, mert abba beletette a saját energiáit a kérdező.

Most komolyan, szirmot szórni és gyertyát gyújtani minden ovis tud. Ettől még nem lesz férfi valaki. És romantikus sem lesz az egész, csak filmbeillő.

2013. márc. 25. 10:30
 36/36 Csillagok válasza:
88%
De jó, hogy vannak még ilyen pasik! Te ismered a legjobban a barátnődet/menyasszonyodat. Biztos megható lesz. Aki azt mondja, hogy nyálas, az csak irigykedik. Kedves tőled és biztosan örökké emlékezni fog rá.
2013. ápr. 8. 01:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!