Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam itt, hogy egy srác énekelni akar, s úgy megkérni a barátnője kezét. Megtetszett és meg akarok hódítani egy lányt akit szeretek, de makacs. Valami ötlet?
Szóval van egy lány, már kb 1 éve szeretem. Tudom, hogy ő is szeret, csak nagy köztünk a korkülönbség, s ezért nem akar velem járni. Volt már, hogy próbálkoztam...akkor teljesen olyan volt, mintha beadta volna a derekát, de ahogy kiléptünk az ajtón, megváltozott minden és mondta, hogy nem lehet... Nagyon jó viszonyban vagyok a családjával, de nem tudják a szülei, hogy mi van köztünk...most hétvégén nem lesznek otthon és én meg a szomszédban lakom, tehát nyugodtan tudok vele beszélni. Arra gondoltam, hogy valami verssel vagy dallal vagy valamivel a tudtára akarom hozni, hogy szeretem és kell nekem.
Nagyon szeretem ezt a lányt, tudom, hogy Ő is szeret engem, ezért még jobban szeretném Őt. Van valami tippetek, hogy hogyan győzhetném meg arról, hogy nem számít a korkülönbség, elég hogy szeretjük egymást?
Légyszi segítsetek! Előre is köszi!
hát még nem olyan vészes, mint az én szüleim ,anyám volt 16 apám 38:D
csak az a baj,h nem fog működni sokáig,mert a csaj mivel fiatal, hamar lefog lépni...
A szerelemben nem számít a korkülönbség :)
Sok sikert kívánok Neked, szerintem próbáld meg bárhogy is lesz,veszíteni nem veszíthetsz vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!